Çok para harcamadan şık giyinin

Haftanın ilk gününde Kanal 7’de Ebru Yaşar’la Her Gün ile çok para harcamadan şık olmanın yöntemleri izleyiciye aktarılacak.

Çok para harcamadan şık giyinin
Çok para harcamadan şık giyinin
GİRİŞ 08.12.2014 13:40 GÜNCELLEME 08.12.2014 13:41

Sağlık, moda, aile, sağlıklı beslenme gibi konuların ele alınacağı programda ünlü sanatçılar, her biri alanında uzman isimler ağırlanıyor. Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam Elif’in Tuğçe’ye yaklaşma çabaları ekrana getirilecek. Film kuşağında ise ilk olarak Bitirim İkili 3 filmiyle aksiyon dolu bir macera yaşanırken Kemal Sunal’ın başrolünü üstlendiği Koltuk Belası ile trajikomik bir öykü ekrana taşınacak.


Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40

 
Sağlık, moda, aile, sağlıklı beslenme gibi konuların ele alınacağı programda ünlü sanatçılar, her biri alanında uzman isimler ağırlanıyor. Hem eğlendiren hem bilgilendiren Ebru Yaşar’la Her Gün, canlı ve neşeli içeriğiyle gündüz kuşağını şenlendiriyor. Ebru Yaşar’la Her Gün, müzik, eğlence, yemek, sağlık ve güzellik önerileriyle güne neşe katıyor.
 

Elif – 18:50

Çiftliğe geldiği günden beri Tuğçe’nin türlü oyunlarına maruz kalan Elif, ona yaklaşmak ister. Elif ve Tuğçe arasındaki buzları Kiraz bir şekilde eritmeye çalışır. Melek, kızına olan özlemine dayanamayıp, çiftliğe doğru yola çıkar.  Çiftlikte Arzu’yla karşılaşma ihtimaline rağmen vazgeçmeyen Melek, başına geleceklerden habersizdir. Öte yandan Selim ve Zeynep arasındaki bağ gün geçtikçe kuvvetlenir. Fakat önlerine çıkacak olan büyük engel sinyal vermeye başlar.

 Bitirim İkili 3 – 20:00

Los Angeles'ın kilometrelerce uzağında, Paris'in kalbinde bir sır yatmaktadır. Sırrı öğrenen Büyükelçi Han ise bunu açığa çıkarmak üzeredir. Dünyaca ünlü organize terör örgütü Triad'ın bilgilerine ulaşan Han, örgütün zirvesi Shy Shen'in gerçek kimliğini Dünya Suç Mahkemesine'ne açıklamasına kısa bir süre kala bir suikast kurşunuyla susturulur. Triad sırlarının ortaya çıkmasını engellemek için her şeyi yapabilir ve onları durdurmanın sadece bir yolu vardır. Los Angeles Polis Departmanından Dedektif Carter ve Çinli meslektaşı Müfettiş Lee geri döner. Ama bu sefer ikisinin de bilmedikleri bir yerde, Paris'tedirler. Bitirim İkili 3'te görevleri, büyük çaplı bir suç örgütünü durdurmak ve eski dost Büyükelçi Han'ın kızı Soo Yung'u kurtarmaktır.Şehri, konuşulan dili ve neyi nerede arayacaklarını bilmememktedirler. Fakat zaman geçtikçe Paris'in banliyölerinden Eyfel Kulesi'nin görkemli ışıltılarına uzanan mekânda Triad'la büyük bir mücadeleye girişeceklerdir.
 

Koltuk Belası – 21:50

Kemal Sunal’ın son yıllarda rol aldığı ibret veren hikayesi ile ilgi çeken bir yapım… Koltuk Belası’nda imar müdürlüğünde çalışan saf bir adamın rakiplerini ağır bir yenilgiye uğratarak seçimleri kazanmasının ardından yaşadığı trajikomik olaylar anlatılıyor.  Güldürürken düşündüren filmde Zühtü Kaya, kendisini seçtiren çevrelerden yakasını bir türlü kurtaramaz.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi