Karadayı'yı 2 yıllık liderlik tahtından eden dizi

Paramparça dizisi reytingde iki yıldır liderliği kimseye bırakmayan Karadayı'yı tahtından etti.

Karadayı'yı 2 yıllık liderlik tahtından eden dizi
Karadayı'yı 2 yıllık liderlik tahtından eden dizi
GİRİŞ 09.12.2014 15:45 GÜNCELLEME 09.12.2014 15:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova, Tolga Tekin, Güneş Emir gibi oyuncuların rol aldığı Paramparça iki grupta reytinglerde birinciliğe oturdu.

KARADAYI'YI GEÇTİ

Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel'in oynadığı  Karadayı dizisi reytinglerde kaybetmiyordu. Hayli geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Karadayı yayınlandığından beri belki de ilk kez reyting liderliğini kaybetti.

İkinci bölümüyle ekrana gelen dizi Pazartesi dengelerini değiştirdi. Paramparça A/B'de yüzde 7,26 reyting ve yüzde 17,83 izlenme payı, tüm kişilerde de yüzde 7,72 reyting, yüzde 18.75 izlenme payı ile liderliği ele geçirdi.

NURGÜL YEŞİLÇAY BU KEZ BAŞARDI

Oynadığı hemen hiçbir dizisi tutmayan, ekrana gelişinden kısa bir süre sonra yayından kalkan Nurgül Yeşilçay bu kez başardı.

YORUMLAR 5
  • Atilla Türkoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Aslında KARADAYI dizisi yeni sezona çok iyi başlamadı. Şu son bir iki bölüme kadar dizi sinir etti bizi. Küslük, darlık, ihanet, parçalanmışlık vs. Ama şu son bir iki bölümde KARADAYI kendini toparladı bence. İzleyicisini sinir etmeden mantıklı senaryolar üretilirse dizi bir daha zirve yapar. Artık dizide belli başlı bilinmezlerin, gizli şeylerin su yüzüne çıkması da gerekiyor. Milleti aynı bilinmezlere üç sezondur kilitlemenin mantığı yok bence.
    Cevapla
  • aocak 9 yıl önce Şikayet Et
    izlemiyorum izlettirmemeye de gayret ediyorum.
    Cevapla
  • yunus 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçıların ahlak değerlerine bağlı kalıp kalmaması onların dizilerinin halk tarafından izlenmesini etkiliyor örnek Nurgül yeşilçay doğrudur hiçbir dizisi tutmadı bu dizisi'de balon bence bu da tutmaz göreceksiniz başta meraktan seyredilir sonra dibe vurur..
    Cevapla
  • maho 9 yıl önce Şikayet Et
    Palavra uydurma dandik reyting..reaksiyona ayıp olmasın dıye bu yalan ölçümler servis edildi..bu mahlle kadını dizisini kim izler
    Cevapla
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    atmayın, atmayın...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi