Kurtlar Vadisi fanatiklerine kötü haber

Beklenen açıklama geldi. Dizinin yeni bölümü gelecek hafta yayınlanacak...

Kurtlar Vadisi fanatiklerine kötü haber
Kurtlar Vadisi fanatiklerine kötü haber
GİRİŞ 10.12.2014 09:35 GÜNCELLEME 10.12.2014 13:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başrolünde Necati Şaşmaz’ın yer aldığı yapımın 240. bölüm fragmanı paylaşılmamış ve bu nedenle de yayınlanmayacağı söylentileri ortaya çıkmıştı. 

Dizinin yeni bölümünün gelecek hafta ekrana geleceği açıklandı. 

Geçmiş bölümde neler olmuştu? 

Polat, sonunda Süha’nın sırrına ortak olur. Bundan sonra bambaşka bir görev üstlenmişti. Fehmi, güç gösterisi yapmayı sevmişe benzemektedir. Yanında Cahit olmadan bunu daha ne kadar sürdürebileceğini kendi gözleriyle tecrübe edecektir. KGT ekibi, Polat Alemdar’dan aldıkları emri yerine getirirken hiç beklemedikleri saldırılarla sarsılırlar.
 
Üstelik bu kez Tilki’nin yanı sıra başka bir misafirleri daha vardır. Akif ve adamları Şedid’in İstanbul’a uzanan kolunu bükmek için acele etmelidir. Sagir’in kurduğu bomba düzeneği Aynura için geri sayımı başlatacaktır. Polat, karanlık güçlerin üzerine aydınlığı getirmek için çalışırken, aynı kararlılığı Brandon da kirli oyunlarına devam ederken gösterir. Tüm karmaşa tek bir noktayı işaret edecektir.

YORUMLAR 3
  • branş 9 yıl önce Şikayet Et
    artık çekecek sahne bulamıyorlar. senaryo iyice daraldı. polat önce en başa geliyor. ihtiyarlar başkanı oluyor. yine ortaya sır katibi çıkıyor devletin bütün sırlarını veriyor. yarın nazife annede zatip katibi olarak bir dünya devlet sırrıda o bırakır ardından.
    Cevapla
  • memet43 9 yıl önce Şikayet Et
    Maç var diye rating kaygısıyla yayınlanmıyor.ama mevlid gecelerinde ve dini bayramlarda yayınlanıyor.açıkcası adamlar müslüman mahallesinda salyangoz satıyorlar hala anlamadınız mı?
    Cevapla
  • Atilla Türkoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerini ağırdan almaya başladılar. Ne bu yani. Bir hafta yayınlanmayacağım diye bir lüksün nasıl oluyor. Bu izleyici ile var olacaksın. Sen ne yapıyorsun peki izleyiciyi böy şeylerle hafife alıyorsun. Zaten diziler kan kaybediyor. Siz neyinize güveniyorsunuz anlamadım ki. Dizi ekibinizde kadronuz her geçen gün eriyip gidiyor, millet eskisi gibi zaten izlemiyor, bir de sen çıköıp bu hafta yokum diyosun. Peki o zaman BENDE YOKUM.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı