Çok para harcamadan şık olmak isteyenler

Sağlık, moda, aile, sağlıklı beslenme gibi konuların ele alınacağı programda ünlü sanatçılar, her biri alanında uzman isimler ağırlanıyor.

Çok para harcamadan şık olmak isteyenler
Çok para harcamadan şık olmak isteyenler
GİRİŞ 10.12.2014 11:54 GÜNCELLEME 10.12.2014 12:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ebru Yaşar’la Her Gün’de ise uygun fiyata şık giyinme yöntemleri izleyiciye aktarılacak. Geniş bir kesim tarafından sıkı takip edilen Elif’te Arzu ve Melih’in kıyasıya rekabeti yer alacak. Kanal 7 akşam sinema kuşağında başrolünü Arnold Schwarzenegger’in üstlendiği Silici ile aksiyon dolu bir yola çıkılacak. Hemen ardından yayınlanacak olan Gol Kralı ise izleyicilere kahkaha dolu dakikalar sunacak.

Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40

Sağlık, moda, aile, sağlıklı beslenme gibi konuların ele alınacağı programda ünlü sanatçılar, her biri alanında uzman isimler ağırlanıyor. Hem eğlendiren hem bilgilendiren Ebru Yaşar’la Her Gün, canlı ve neşeli içeriğiyle gündüz kuşağını şenlendiriyor. Ebru Yaşar’la Her Gün, müzik, eğlence, yemek, sağlık ve güzellik önerileriyle güne neşe katıyor.

Elif – 18:50

Arzu ve Melih karşı karşıya gelmişleridir. İki taraf da birbirlerini alt etmek ister. Elif ve Tuğçe arasında, bu kez farklı bir yarış vardır.  Babasının tehditleri yüzünden Selim’den ayrılmak zorunda kalan Zeynep, tüm duygularını kalbine gömüp bir karar verir. Melek’in mutluluğu için verdiği bu karar, Zeynep’i farklı bir yola sürükler. Melih, Arzu’ya hisseler konusunda baskı yapmaya devam eder. Bu kez Arzu, Melih’i çok şaşırtan bir kozla karşısına çıkar.

Silici – 20:00

John Kruger (Arnold Schwarzenegger), 'Silici' adıyla tanınmakta olan bir tanık koruma görevlisidir. Tanıkların zarar görmemesi için onların geçmişlerini silmekte ve yeni kimlikler kazandırmaktadır.Yüksek teknoloji silahları ihalesinde hükümet yetkililerinin de karıştığı bir yolsuzluk olduğunu farkeden Lee Cullen (Vanessa Williams) isimli güzel bir kadını, koruması için Kruger görevlendirilir.İkilinin peşine düşen karanlık güçler, Kruger\'a karşı yüksek teknolojili silahların yanısıra, tanık koruma programından bir haini de kullanacaktır.

Gol Kralı – 21:50

 

Osman F. Seden, Memduh Ün, Kartal Tibet, Bülent Oran tarafından Aziz Nesin'in aynı isimli romanından uyarlanan çok başarılı bir kara mizah örneği. Futbol tartışmalarının alevlendiği bugünlerde şampiyonluğa oynayan iki takım Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da içinde olduğu komik ve bir o kadar da dramatik bir hikaye. Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe ağlarına yarım düzine gol gönderen Kemal Sunal’ı izlemek isteyenler ekran başına.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • elif 9 yıl önce Şikayet Et
    Başörtüsünü teşhir haline getirdiğiniz bu programdan için utanıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
İzmir'de deprem!