Acun'dan 'Yetenek Sizsiniz' açıklaması

TV 8’de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye ile ilgili iddia yalanlandı.

Acun'dan 'Yetenek Sizsiniz' açıklaması
Acun'dan 'Yetenek Sizsiniz' açıklaması
GİRİŞ 10.12.2014 11:57 GÜNCELLEME 10.12.2014 14:44
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Reytinglerde istenilen rakamlarının çok gerisinde kalan TV 8’de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye gelecek yıldan itibaren kaldırılacağı iddia edilmişti.

Acun Ilıcalı, TV8’i satın almasının ardından önceki yıl Star TV’de yayınlanan ve kanalın 2013’ün en çok izlenen kanalı olmasında büyük pay sahibi olan yarışma programlarını bu yıl kendi kanalına çekti..

O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yeni yayın döneminde Acun’un en çok güvendiği yapımlardandı. Bugün medyada Acun Ilıcalı'nın sevilen programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi bitireceği iddia edildi.

Ancak Acun Medya o iddiaların gerçek olmadığını açıkladı.

YORUMLAR 13
  • m.b 9 yıl önce Şikayet Et
    yaptığı proğramlar bu milletin ne örfü ne adeti ne geleneği göreneği toplumu yozlaştırmaya ve nesilleri çürük birer yumurtaya dönüştürme projesinin bir parçası olmalı.yoksa o şaibeli servetinin arkasında böyle bir güçmü var.bu gün para için sattığın bu değerler yarın sana kin ve acı olarak geri döner.
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    insanın para için neler yapacağını bu jüriler bize gösteriyor... jürideki kişiler acunun ağzının içine bakıyor.... acunun istediği kişiler kabul görüyor aksi bişey düşünülmüyor bile... çok berbat bir program...
    Cevapla
  • Aynı 9 yıl önce Şikayet Et
    Her sene yanı kişileri çıkartmaktan vazgeçmeleri gerekiyor!
    Cevapla
  • Çok Sevindim!... 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahlak çınarımızın dibine kibrit suyu döken adamlar bunlar. İnsanımızın hedeflerini, hayat gayelerini türlü türlü şaklabanlıklara bağlayıp sahnedekileri ve izleyenleriyle birlikte uyutan, çok para kazanan fakat ucuz adamlar. Bir zamanlar Mehmet Ali Erbil diye biri vardı, şimdi Acun, yarın bilmem kim. Ne olur biraz anlamlı işler peşinde koş, bu teneke adamlara kanma, bunları şapşal bir hayranlıkla seyretme, bunlara reyting ve prim verme benim mayası yüce milletim. Uyan!!!
    Cevapla
  • selami yıldırım 9 yıl önce Şikayet Et
    acun arkadaşim selamlar sen işini bişlirsin eseri kov işten kolay gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler