Ebru Yaşar'la eğlenceye doyacaksınız

Kanal 7 ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Ebru Yaşar’la Her Gün’de sevilen sanatçılarla birlikte müzik şöleni yaşanacak.

Ebru Yaşar'la eğlenceye doyacaksınız
Ebru Yaşar'la eğlenceye doyacaksınız
GİRİŞ 12.12.2014 13:45 GÜNCELLEME 12.12.2014 14:12

Sağlık, moda, aile, sağlıklı beslenme gibi konuların ele alınacağı programda ünlü sanatçılar, her biri alanında uzman isimler ağırlanıyor. Ekranların sevilen dizisi Elif’te Kenan Melek hakkında bilgi toplarken, hiç ummadığı bir anda Melek’le karşılaşır. Kanal 7 film kuşağında ilk olarak Ninja ile macera dolu bir serüvene izleyenleri bekliyor. Ardından yayınlanacak olan Yüz Numaralı Adam ile kahkaha tufanı yaşanacak. Kanal 7’nin tartışma platformu İskele Sancak’ta ise bu akşam eğitimde öne sürülen yenilikler ve Osmanlıca dersi tartışmaları ekrana taşınacak.

Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40

Sağlık, moda, aile, sağlıklı beslenme gibi konuların ele alınacağı programda ünlü sanatçılar, her biri alanında uzman isimler ağırlanıyor. Hem eğlendiren hem bilgilendiren Ebru Yaşar’la Her Gün, canlı ve neşeli içeriğiyle gündüz kuşağını şenlendiriyor. Ebru Yaşar’la Her Gün, müzik, eğlence, yemek, sağlık ve güzellik önerileriyle güne neşe katıyor.

Elif – 18:50

Zeynep, Selim’den uzak durmaya çalışmaktadır. Selim, Zeynep’in tavrının aniden değişmesine anlam veremez. Zeynep’in gözyaşları içine akmaktadır. Kenan, Melek hakkında bilgilere ulaşırken, yüreğinin onu götürdüğü yolun sonunda Melek vardır. Arzu Melih’i zor durumda bırakmak için ses kaydını öne sürer. Fakat Melih, Arzu’yu hiç beklemediği bir şekilde tehdit eder.

Ninja – 20:00

Bin yıl boyunca nesilden, nesile aktarılan ‘Yoroi Bitsu' (Ninja zırhı ve silahları), şimdi bir dövüş okulundaki son ‘Kogo Ninjalarının' elindedir. Usta olmak ve onu korumak çin okulun en iyi iki öğrencisi Casey (Scott Adkins) ve Masazuka (Tsuyoshi Ihara) arasında müthiş bir rekabet oluşmuştur. Aslında bu durum Casey'nin 11 yaşından beri burada bulunan sahipsiz bir Amerika'lı olmasından ve Masazuka'nın bunu hazmedememesinden kaynaklanmaktadır. Bir gün çalışma sırasında hocaları iki rakip Ninja'yı karşı karşıya getirir. Fakat dövüş esnasında Masazuka kurallara uymayarak Casey'i öldürmek isteyince hocası onu okuldan atar ve ‘Yoroi Bitsu'yu koruması için Casey'e emanet eder. İntikam duyguları içindeki Masazuka bir zaman sonra Amerika'ya giderek, büyük bir tarikat liderinin suikastçisi haline gelir ve ‘Yoroi Bitsu' nun peşine düşer.

Yüz Numaralı Adam – 21:50

Kanal 7 sinema kuşağında keyifle izleyeceğiniz bir Kemal Sunal klasiği... Yüz Numaralı Adam. Saflığı yüzünden hiçbir işte tutunamayan Şaban tesadüfler sonucu bir reklam yıldızı olur.  Yıldız olmasına olmuştur ama bu sırada başına gelmeyen de kalmaz.  Şaban’ın yıldız olma uğruna başına gelen birbirinden gülünç olayların anlatıldığı film aynı zamanda Kemal Sunal’ın en iyi filmleri arasında yer alıyor.

İskele Sancak – 23:50

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunumuyla ekrana gelen İskele Sancak'ta  çarpıcı gelişmeler uzman konuklarla değerlendiriliyor. İskele Sancak’ta bu akşam son günlerde gündemde büyük yankı oluşturan Osmanlıca dersi tartışmaları ele alınacak. Programda ‘Osmanlıca dersinin yaygınlaştırılması Cumhuriyet’in temel ilkelerine ters mi? Osmanlıca dersinin zorunlu hale gelmesi Türkiye’yi geri mi götürür? Hükümet Osmanlıca dersi ile tarihiyle barışma hamlesi mi yapıyor? Osmanlıca dersine itiraz edenler neden itiraz ediyor, destek verenler neden destek veriyor? Hükümetin Milli Eğitim politikaları modern eğitim sistemiyle çatışıyor mu? soruları masaya yatırılacak Türkiye’nin demokrasi platformu "İskele Sancak" Kanal 7’de

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!