Elif'te iki kardeş karşılaşıyor

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif’te Melih’in tehditlerinden kurtulduğunu düşünen Arzu’yu kötü bir sürpriz beklemektedir.

Elif'te iki kardeş karşılaşıyor
Elif'te iki kardeş karşılaşıyor
GİRİŞ 15.12.2014 15:35 GÜNCELLEME 15.12.2014 15:34

Sevilen dizi Elif’te ise Melih’in tehditlerinden kurtulduğunu düşünen Arzu’yu kötü bir sürpriz beklemektedir. Öte yandan Melek ise yeni hayatını oturtmaya çalışırken türlü zorluklarla karşılaşır. Kanal 7 akşam sinema kuşağında ilk olarak İtalyan İşi adlı filmle farklı bir macera ekrana gelecek. Ardından yayınlanacak olan Kiracı’da ise trajikomik bir hikaye yer alacak.

Elif – 18:50

Arzu, Melih’in hisse talebinden kurtulduğunu düşünürken, kötü bir sürprizle karşılaşır. Bir yandan kardeşini arayan bir yandan da ailesiz kalmasına sebep olanlardan intikam almaya çalışan Melih, Arzu’yu tedirgin etmeyi başarır. Melek ise Veysel’in tehditlerine rağmen yeni hayatına devam etmektedir. Çiftlikte sürekli bir sıkıntıyla karşılaşan Elif, Tuğçe ile arkadaş olmak için çaba gösterir.

İtalyan İşi – 20:00

Venedik, İtalya'da lider lakaplı hırsız olan John Bridger (Donald Sutherland) kızını arar. Kızı Stella'ya (Charlize Teron) bunun son işi olduğunu söyler. John Bridger bir hırsızdır ve bu işle işine son koyacaktır. Bir kasa uzmanı olan Stella ise hırsızlıktan uzaktır fakat babasını çok sevmektedir ve kanunsuz işlerden uzaktır. Bir süre sonra John Bridger, Charlie Croker (Mark Whalberg) isimli başka bir eski dostu olan pröfesyonel hırsızla görüşür.Charlie ve John çok eski arkadaş ve hırsızdır. Şimdi yep-yeni bir hırsızlık için hazırdırlar ve altın çalacaklardır. Charlie ve tayfası iş için hazırdır. Charlienin ekibi 5 kişiden ibarettir: Giriş uzmanı ve sürekli ilk işe başlayan Steve(Edward Norton), arabayla yaptığı işlerden dolayı hapse atılıp çıkan ve bu sırada kızların sevgilisi olmayı başaran şoför Yakışıklı Rob (Jason Statham), küçüklüğünden beri patlatmalar yapan patlatma uzmanı sol kulak (Mos Def), kolejde bile sırf uykuculuğu yüzünden fikirleri çalınan teknoloji uzmanı Lyle ya da takma adıyla Uykucu (Seth Green), okulda bile sakin ve akıllı planlar yapan Charlie (Mark). Ve şimdi işler tamamdır. İlk her zaman ki gibi Steve içeri girer. Plan tıkır-tıkır işlemektedir ve tam iyi bir zamanda plan başlar ve hırsızlık yapılır, peşine düşenleride atlatan hırsızlar şimdi kendi aralarında toplanmış ve bu kadar altınla ne yapacaklarını düşünüyorlardı. Daha sonra arabayla giderken bir anda birkaç kişi yollarını keser, ve Steve Johnu öldürür.Steve ihanet eder ve kaçar ancak çetenin diğer elemanları hayatta kalmayı başarır. Aradan bir yıl geçmişdir,Stella kendi işlerini yaparken hayatıda sakin gitmektedir. Fakat bir gün Charlie gelir ve işler bu andan sonra karışır. Steve bu altınlar birer birer satmakta ve zenginleşmektedir hatta çete elemanlarının istediği şeyleride kendisine almışdır ve oldukça zengin bir hayat yaşamaktadır. Şimdi zorlukla Stellayı ikna ederler ve şimdi amaç Steveyi sormaktır. Handsome Rob (Yakışıklı Rob)un fikriyle akıllarına bir plan gelir, kendileri mini cooperlar yapacaktır ve bu sırada şehirdeki en büyük trafik sıkışıklığınıda yapacaklardır ve planlar başlar.

Kiracı – 22:50

Başrollerinde Kemal Sunal ve Füsun Demirel gibi Türk sinemasının sevilen oyuncularının rol aldığı güldürürken düşündüren sosyal bir taşlama; Kiracı… Kaynanasıyla birlikte oturan evli ve üç çocuklu devlet memuru Kerim zaten kıt kanaat geçinirken ve aylığının yarısını ev kirasına verirken, bir de ev sahibinin sürekli kira zammı istemesinden iyice bunalmıştır. Sonunda adamın türlü dalaverelerine dayanamayan Kerim, çareyi başka bir eve taşınmakta bulur. Ne var ki aynı dertler burada da peşini bırakmaz… Kemal Sunal ustadan dar gelirli kiracıların yaşadıkları sorunları ele alan trajikomik bir film.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!