Mide rahatsızlıklarında erken teşhis

Kanal 7'nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da Mide ağrılarından kurtulmak için alternatif tedavi yöntemleri ekrana taşınacak.

Mide rahatsızlıklarında erken teşhis
Mide rahatsızlıklarında erken teşhis
GİRİŞ 16.12.2014 09:51 GÜNCELLEME 16.12.2014 09:51

Ekranların ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün mide hastalıklarının belirtileri ve ağrı çeşitlerine göre tedavi yöntemleri ekrana taşınacak. İzleyiciyi ekran başına kitleyen dizi Elif’te ise Elif, Tuğçe’ye yaklaşmak ve arkadaş olmak için uğraşır. Kanal 7 akşam filmlerinde ilk olarak Korkusuz Korkak ile kahkaha tufanı yaşanacak. Süpermen Dönüyor ise Süpermen’in maceraları izleyenlere heyecan dolu dakikalar sunacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Ekranların ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün mide hastalıklarının belirtileri ve ağrı çeşitlerine göre tedavi yöntemleri ekrana taşınacak. Genellikle yoğun stres ve beslenme bozukluğu nedeniyle ortaya çıkan mide hastalıklarında erken teşhisin önemi ve doğal sağlık reçeteleriyle tedavi yöntemleri canlı yayında izleyiciye aktarılacak.

Elif – 18:50

Arzu, Melih’in hisse talebinden kurtulduğunu düşünürken, kötü bir sürprizle karşılaşır. Bir yandan kardeşini arayan bir yandan da ailesiz kalmasına sebep olanlardan intikam almaya çalışan Melih, Arzu’yu tedirgin etmeyi başarır. Melek ise Veysel’in tehditlerine rağmen yeni hayatına devam etmektedir. Çiftlikte sürekli bir sıkıntıyla karşılaşan Elif, Tuğçe ile arkadaş olmak için çaba gösterir.

Korkusuz Korkak – 20:00

.Mülayim Sert adı gibi yumuşak başlı, her türlü kötülüğü gülerek karşılayan saf bir gençtir. İşyerinde, evde, sokakta her yerde iyi niyeti sömürülür, haksızlığa uğrasa da ses çıkartamaz. Günün birinde doktorundan korkunç bir haber alır. Ölümcül bir hastalığa yakalandığını ve altı aylık ömrü kaldığını öğrenir. Hayatının kalan kısmı kendisini daha önce sömüren ve haksızlık yapan insanlardan intikam almaya karar verir. Bir değişir, pir değişir Mülayim. Eski Mülayim gitmiş, gamsız, cesur, her şeyi göze alan biri gelmiştir. Patronundan ev sahibine, mahalleliden mafyaya kadar herkes bu değişimden payını alır.

Süperman Dönüyor – 21.45

Birkaç yıl süren gizemli bir ortadan kayboluşun ardından Superman dünyaya geri döner ancak çok şey değişmiştir. Eski bir düşmanı, onu güçsüz bırakmanın peşindedir. Sevdiği kadın Lois Lane, yaşamına devam etmiş ve yeni bir düzen kurmuştur. Ya da belki de görünen sadece budur. İşin gerçeği çok farklı da olabilir. Yokluğunda zorluklarla mücadele edip hayatta kalmayı başaran toplumda kendisine bir yer edinme çabası başlar. Sevdikleri ile köprüler kurması gerekir. Bu yolda uzayın uçsuz bucaksız derinliklerine kadar yol alacağı bir mücadeleye girişmesi gerekecektir.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı