Ahiret hayatında neler olacak?

Cuma günlerinin maneviyatını ekrana taşıyan Cuma Sohbetleri, bu hafta ahiret hayatı üzerine merak edilenlere yer verilecek.

Ahiret hayatında neler olacak?
Ahiret hayatında neler olacak?
GİRİŞ 19.12.2014 09:46 GÜNCELLEME 19.12.2014 10:17

Kanal 7 ekranlarında Cuma günlerinin ilgiyle izlenen programı Cuma Sohbetleri’nde bugün ahiret hayatı üzerine merak edilenler ele alınacak. Sevilen dizi Elif’te ise Melek ayakta kalmaya çalıştıkça yeni engellerle karşılaşır. Kanal 7 film kuşağında Kemal Sunal filmlerinden benzersiz bir seçki izleyiciye sunulacak. İlk olarak Sakar Şakir ardından ise Köşeyi Dönen Adam izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. İskele Sancak ise bu hafta 17 Aralık operasyonlarının yıl dönümünde yaşananları masaya yatıracak.

 
Cuma Sohbetleri – 09:30
 

Cuma günlerinin maneviyatını ekrana taşıyan Cuma Sohbetleri, bu hafta ahiret hayatı üzerine merak edilenlere yer verilecek. Mahşer günü yaşanacaklar, büyük hesaplaşma ve ahiret inancının anlatılacağı programda ‘ İnsanlar, Allah huzurunda nelerden sorgulanacak? Büyük mahkemenin delil ve şahitleri nelerdir? Dünyevileşmemek için neler yapılmalıdır? Öldükten sonra dirilmeye neden inanılır? Ahiret inancının günlük yaşama etkileri nelerdir?’ sorularına canlı yayında yanıt aranacak.
 
Elif – 18:50

Selim, Zeynep’ten gerçekleri öğrenmeye çalışır. Selim’in Zeynep’ten aldığı yanıt, onu yıkar. Selim yıllar sonra hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Arzu’nun Melih’e karşı elinde bir kozu kalmayınca, yeni yollar aramaya başlar. Melek zor şartlarda ayakta kalmaya çalışırken, hayat karşısına kötü bir engel daha çıkarır. Melek bu çıkmazdan hiç beklemediği biri tarafından mı kurtarılacaktır?

 
Sakar Şakir – 20:00

Sakarlığıyla çevresindekileri bıktıran Şakir'e İstanbul'da ölen amcasından büyük bir miras kalır. Fakat mirası paylaşmak istemeyen bir akrabası onu ortadan kaldırmak için planlar yapmaya başlar.

 
Köşeyi Dönen Adam – 22:50
 

Kanal 7 Türk sineması kuşağında bir Kemal Sunal klasiği… Gazetelerden biriktirdiği kuponlarla zengin olma hayalleri kuran Adem’e Amerika’da ölen amcasından miras kaldığı haberi gelir. Sürekli itilip kakılan Adem’in bütün hayatı bu haberle değişir. Mahalle ve işyerindekiler mirastan pay almanın telaşıyla Adem’in peşinden koşmaya, bir dediğini iki etmemeye başlar. Sevdiği Şükran’la nişanı yapılır. Ancak Amerika’dan gelen miras koca bir sandık içinden çıkan bir eşektir. Duyulan hayal kırıklığı bu kez yerini kuşkulara ve eşeğin kerametli olduğu söylentilerine bırakır. Şimdi iş eşeğin kerametini çözmeye kalmıştır.
 

İskele Sancak - 23:50

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu İskele Sancak, siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. İskele Sancak bu haftaki programında 17 Aralık operasyonlarının yıl dönümünde yaşananları masaya yatıracak.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü