Özlem Tunca bu hafta Everest'ten sesleniyor

Özlem Tunca ile Dünyayı Geziyorum, Orta Asya’nın en çok merak edilen ülkelerinden Nepal’den renkli görüntülerle ekrana gelecek.

Özlem Tunca bu hafta Everest'ten sesleniyor
Özlem Tunca bu hafta Everest'ten sesleniyor
GİRİŞ 20.12.2014 11:41 GÜNCELLEME 20.12.2014 11:43

Ekranların beğeniyle takip edilen sunucusu Özlem Tunca, eşi Yasin Esirgenç ve minik oğlu Yakupcan ile birlikte yollara düşüyor.

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum, dünyanın dört bir köşesini dolaşarak farklı kültürler, ilginç yaşam tarzları, benzersiz manzaralar ve her ülkenin kendine has yemek alışkanlıklarını ekrana taşıyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta dünyanın en yüksek dağı Everest’in de içinde bulunduğu Nepal’den keyifli görüntüleri izleyicisine sunacak.  Mistik yönüyle bilinen Nepal sokaklarını keşfe çıkan Dünyayı Geziyorum ekibi ilginç yaşam tarzları, yöresel yemekler ve tarihi eserleri ekrana taşıyacak. Tapınaklarıyla ün salan Nepal’in geleneksel törenleri Özlem Tunca ve ekibini şaşırtacak.
 
Alışılmış gezi programlarından farklı olarak her bölümü macera ve heyecan yüklü olan Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum, dünyanın hiç bilinmeyen bölgelerini, gelenek ve göreneklerini izleyici karşısına çıkarıyor. Dünyayı Geziyorum, izleyicilerini kimi zaman el sürülmemiş doğada gezintiye çıkarırken kimi zaman da buram buram tarih kokan sokaklarda dolaştırıyor.
 
 Dünyayı yakından görüp tanımak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum yarın 17:00’de Kanal 7'de ekrana gelecek.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler