Aydın Doğan hakkında flaş iddia

Ozan Ceyhun: Alman Cumhurbaşkanı, Aydın Doğan'ı çağırıp "Yayınlarınıza son vermezseniz Almanya'da Hürriyet çıkamaz" diyerek tehdit etti.

Aydın Doğan hakkında flaş iddia
Aydın Doğan hakkında flaş iddia
GİRİŞ 23.12.2014 06:32 GÜNCELLEME 23.12.2014 06:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eski Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Ozan Ceyhun çarpıcı bir iddiada bulundu. Ceyhun, Hürriyet'in sahibi Aydın Doğan'ın, eski Almanya Cumhurbaşkanı Richard von Weizsäcker'in birtakım talimatları yerine getirdiğini söyledi.

Program konuklarından Cem Küçük'ün bir sorusu üzerine konuşan Ceyhun, "Weizsäcker'in Doğan'ı bizzat yanına çağırdığı ve 'Yayınlarınıza son vermezseniz Almanya'da Hürriyet çıkamaz' cümlesini kurduğunu Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir bana açıkladı. Peşinden yayınlar değişti. O dönem bu yayınlar Hürriyet gazetesinin Türkiye'deki muhaliflere yönelik saldırılarıyla ilgiliydi" dedi. 

Ozan Ceyhun bu açıklamaları aHaber'de yayımlanan 'Diplomasi' programında yaptı. 

YORUMLAR 5
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    aslında biz dışardaki düşmanlarımızla değil, içimizde yaşayan düşmanlarımızla uğraşsak yeterde artar bile !
    Cevapla
  • meX R 9 yıl önce Şikayet Et
    KONUYU EN GERÇEK VE KISA ÖZETLEMİŞSİNİZ TŞKR
    Cevapla
  • Tuğbey 9 yıl önce Şikayet Et
    BU iddia doğru ise büyük bir vatan severlik gösterip resti çekmeliydi!
    Cevapla
  • Ah Almanlar ah... 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu almanlar Türkiye'de yardım kuruluşu vs. adı altında ne dolaplar çeviriyor. CHP'li ve HDP'li belediyelerler çok yakınlar ve Türkiye'de yapılan bütün büyük ve güzel işlere engel olmak için mahkeme mahkeme gezen mimarlar odası gibi kuruluşların da arkasında bunlar var. Bergama alın madenini protesto eden gariban köylülerin bir araya getiren muhtarın Alman vakıflarından bu iş için ciddi miktarda para aldığı ortaya çıkmıştı. Almanya altın piyasasında büyük söz sahibidir ve Türkiye'de altın çıkarılmaması için çevirdiği dolaplardan biriydi. Yine Türkiyedeki onlarca farklı adla kurulmuş olan ve arkasında Almanların olduğu vakıfların ne işler çevirdiğini ortaya çıkaran Profesör Hablemitoğlu bir suikaste kurban gitmişti... Almanların babasının hayrına Türkiyeye gelmez. Her işlerinin arkasında kirli planlar var.
    Cevapla
  • o da hürriyet olmazsa. 9 yıl önce Şikayet Et
    almanyada bir başka gazete açardı hürriyet olmazsa hans olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor