Arzu Veysel ile iş birliği yapar

Arzu, Melih’i Emiroğlu ailesinden uzaklaştırmak için, herkesin içinde aileye kendini sevdiren Melih’in niyetini göstermeye çalışacaktır.

Arzu Veysel ile iş birliği yapar
Arzu Veysel ile iş birliği yapar
GİRİŞ 23.12.2014 13:45 GÜNCELLEME 23.12.2014 14:39

Sevilen dizi Elif’te ise Arzu ve Veysel, Melih’ten kurtulmak için yeni bir anlaşma yapacak. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam ilk olarak Kemal Sunal klasiği Tokatçı izleyicisiyle buluşacak. Başrolünü Orlando Bloom’un üstlendiği Üç Silahşörler ile macera dolu bir gece yaşanacak.
 

Elif – 18:50

Arzu, Melih’i Emiroğlu ailesinden uzaklaştırmak için, Veysel’in yardımıyla bir plan yapar. Arzu’nun amacı herkesin içinde aileye kendini sevdiren Melih’in niyetini göstermektir. Ailesinin intikamını almak için uğraşan Melih’in Kenan için tehdit unsuru olarak gönderdiği zarf, kimin eline geçecek? Arzu ve Melih arasındaki bu üstünlük savaşını kim kazanacak?

 
Tokatçı – 20:00

Saf köylü Osman yanında ırgat olarak çalıştığı Hasan Ağa’nın kızı Emine’ye deliler gibi aşıktır. Bunu ağaya açıklayınca ağa öfkeden deliye döner. Ancak Osman ailesiyle birlikte kapısına dayanınca da yüklü miktarda başlık parası ister. Aşkından divane olan Osman yüzünden başlık arttıkça artar ve 600 bin liraya yükselir. Parayı biriktirmek için gurbete çalışmaya giden Osman tamamladığı başlık parasıyla köye dönerken soyulur. Dönüşte Emine’yi alamadığı gibi, toprakları elinden alınan babasının da ölümüne tanık olur. Tekrar şehre dönen Osman hem başlık parası biriktirmek, hem toprakları geri almak için çare aramaya başlar. İkinci İstanbul macerasında karşısına çıkan askerlik arkadaşı Şevket ona kısa yoldan zengin olmasına yarayacak tokatçılığı öğretmeye başlar. Şevket’ten insanları ve hayatı tanımayı öğrenen Osman, ona saflığı ve iyiliği öğretecektir.

Üç Silahşörler – 22:50

Fransa Kralı'nın sadık silahşörleri Atos, Porthos ve Aremis, krala düzenlenecek bir komplonun duyumunu aldıklarında, yanlarına genç D'Artagnan'ı da alarak tehlikeli bir maceraya atılırlar. Fakat bu zorlu yolda ilerledikçe, dört kahraman sadece Fransa Kralı'nın değil, tüm Avrupa'nın tehlikede olduğunu anlarlar. Kardinal Richelieu, yardımcıları ile birlikte krallık tacını ele geçirip, ülkenin tek hâkimi olmak için şeytanca bir plan kurmuştur. Ona bu planda destek olan ajan Milady de Winter da silahşörlerden Athos'u kendine aşık etmeyi kolayca başarmıştır.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!