Saç sağlığı için bakım önerileri

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün hava koşulları, fön ve boya gibi nedenlerle yıpranan saçlar için bakım önerilerine yer verilecek.

Saç sağlığı için bakım önerileri
Saç sağlığı için bakım önerileri
GİRİŞ 25.12.2014 09:32 GÜNCELLEME 25.12.2014 10:32

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerini bilgilendiren Dr. Feridun Kunak, bugün sağlıklı saçlar için bakım önerileri sunacak. Sevilen dizi Elif’te ise Kenan ve Melek’in fotoğrafının Ayşe’de olması Arzu’yu tedirgin edecek ve yeni planlar düşünmeye sürükleyecek. Kanal 7 film kuşağında ilk olarak Katma Değer Şaban ile kahkaha dolu dakikalar yaşanacak. Daha sonrasında ise Sylvester Stallone’nin başrolünde olduğu Kobra ile macera dolu bir film ekrana taşınacak.
 

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün hava koşulları, fön ve boya gibi nedenlerle yıpranan saçlar için bakım önerilerine yer verilecek. Herkesin kolaylıkla evde uygulayabileceği bakım maskeleri ve saçların dökülmemesi için alınabilecek önlemler canlı yayında izleyiciye aktarılacak.

Elif – 18:50


Selim, Zeynep’in Erkut’la olmasına anlam veremez. Selim, Zeynep’ten ayrı olsa da, onun iyiliğini düşünmeye devam etmektedir. Kenan ve Melek’in fotoğraflarının olduğu zarfın, Ayşe’de olması Arzu’yu tedirgin eder. Melih, Ayşe hakkında bir bilgi öğrenir. Ayşe, Melek ve Kenan’a ait fotoğrafları ortadan kaldırmaya çalışırken, hesaba katmadığı bir durumla karşı karşıya kalır.

Katma Değer Şaban – 20:00


Almanya'dan İstanbul'a, babasının üstüne atılan bir dolandırıcılık olayını çözmek için babasından habersiz olarak gelen punkçı kılıklı Şaban'ın maceralarını anlatan kahkaha dolu yapım…

Kobra – 22:50


Kanal 7 sinema kuşağından nefes nefese izleyeceğiniz bir aksiyon fırtınası… Polis memuru Teğmen Cobra (Sylvester Stallone), seri cinayetler işleyen bir katilin peşine düşmüştür. Teğmen Cobra araştırmaları ilerledikçe bir orduya yetecek kadar psikopat ve acımasız katillere mücadele etmek zorunda kalır. Tıpkı, Rambo serisinde olduğu gibi Teğmen Cobra da problemleri tek başına çözecektir.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız