Mehmet Akif Ersoy'un hayatı Kanal 7'de

Kanal 7’de bugün Cuma Sohbetleri ile Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ekrana taşınacak.

Mehmet Akif Ersoy'un hayatı Kanal 7'de
Mehmet Akif Ersoy'un hayatı Kanal 7'de
GİRİŞ 26.12.2014 10:12 GÜNCELLEME 26.12.2014 10:13

Kanal 7’de bugün Cuma Sohbetleri ile Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ekrana taşınacak. Elif’te ise Melek Veysel’den kurtulmaya çalışırken önüne çıkan engeller onu çaresizliğe sürükleyecek. Kanal 7 film kuşağında bu akşam Kemal Sunal klasiklerinden ‘Dokunmayın Şabanıma ve ‘Şaşkın Damat’ filmleriyle kahkaha dolu bir gece yaşanacak. Kanal 7’nin tartışma platformu İskele Sancak ise 14-17 Aralık operasyonlarını ele alacak.

 
Cuma Sohbetleri  - 09:45


Cuma Sohbetleri’nde bu hafta ölümünün 78.yılında  İstiklal Marşı ile Türk halkını onurlandıran  Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve eserleri üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.
 
Elif – 18:50

 

Selim ve Zeynep birbirlerini düşünürken, Zeynep bir yandan babasının ona reva gördüğü hayata hazırlanmaktadır. Erkut’la düğün hazırlığı yapan Zeynep, Melek ve Elif için kendi hayatını hiçe saymıştır. Melek, kendine kurmaya çalıştığı düzende Veysel’den kurtulmaya çalışırken, Veysel işleri yokuşa sürer.  Melih, Ayşe hakkında bilgi toplamaya çalışır. Kenan, geçmişiyle alakalı, Melih’i çok şaşırtacak önemli bir bilgi verecektir.
 
Dokunmayın Şabanıma – 20:00

 

Şaban kadınlar konusunda başarısız bir minübüs şöförü, Ökkeş ise tam bir hovardadır. İki eski asker arkadaşı olan Ökkeş ve Şabanı'ın yolları bir gün kodeste kesişir. Babasının zoruyla evlendirilmek istenen Ökkeş Şaban’dan kendi yerine geçmesini ister ve rollerini değişirler. Ancak gittikleri evde evin kızına her ikisi birden aşık olunca işler karışır. Aşık oldukları kız ise evin hizmetçisiyle yer değiştirmiştir...
 

Şaşkın Damat – 22:50

 

Abdi, Amca Bey’in köşkünde bahçıvanlık yapan saf, delikanlı yürekli, yalnız biridir. Amca Bey’in en çok sevdiği yeğeni Serpil her hafta köşke gelip amcasından para koparmakta ve partilerde tüketmektedir. Bir gün Amca Bey Serpil’i yine çılgın bir partide dağıtmış bulunca, onu namuslu biriyle evlendirmeye karar verir. Damat ise bahçıvan Abdi olacaktır.

İskele Sancak – 23:50

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu İskele Sancak, siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. İskele Sancak bu haftaki programında 14-17 Aralık paralel yapı operasyonları ve yolsuzluk iddialarını masaya yatıracak.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...