Faiz neden haramdır?

Kanal 7’de bugün ilk olarak Nursaçan’la Sohbetler ile dini konularda akıllara takılan konular ekrana taşınacak.

Faiz neden haramdır?
Faiz neden haramdır?
GİRİŞ 27.12.2014 10:27 GÜNCELLEME 27.12.2014 10:27

Nursaçan’la Sohbetler  - 09:50
 

Cumartesi sabahlarının ilgiyle takip edilen programı Nursaçan’la Sohbetler’de bu hafta izleyicilerin akıllarına takılan sorular ele alınacak.
 

Deniz Toprak’la Hafta Sonu  - 14:00
 

Genç türkücü Deniz Toprak’ın keyifli sunumuyla ekrana gelen Deniz Toprak’la Hafta Sonu bu hafta halk müziğinin sevilen ikilisi Eda Doğanay ve Seyfi Doğanay’ı ağırlayacak.


Süper Köpek – 19:00

Çılgın Doktor Simon Barsinister’in gizemli laboratuarındaki bir kazadan sonra Shoeshine isimli sıradan bir köpek, kendini doğaüstü güçlerle bezenmiş olarak bulur. Ve en önemlisi de konuşabilmektedir. Son derece havalı kostümü ile Underdog şimdi Capital City sakinlerini ve özellikle Polly Purebred isimli güzeller güzeli cins köpeği kurtarmak zorundadır. Barsinister ve onun fazlaca gelişmiş hizmetkarı Cad, şehri yok etmekle tehdit edince, günü Underdog kurtaracaktır.

Gerzek Şaban – 20:45

İkizi kadar benzediği ünlü bir gangesterle, oyuncu olma hayaliyle filmlerde figuranlık yapan Şaban'ın komik öyküsü Kanal 7’de. Çok saf ve sakar bir genç olan Şaban, mahalleliyle birlikte bir gün gazinoya gider. Gazino sahibi Şaban'ı görür görmez bir tomar dolusu para verir. Bu duruma bir anlam veremeyen Şaban ve arkadaşları parayı alırlar. İşin içinde bir yanlışlık olduğunu anlamayan ve bunu değerlendirmek isteyen mahallelinin aklına bir fikir gelir. Mafyaya olan borçlarını gazinoları dolaşarak onlardan aldıkları para ile kapatmaktır. Ama işler sanıldığı gibi gitmeyecek ve bu durum karışıklıklara ve gülünç olaylara neden olacaktır.

Gündüz Gece – 23:30

Sempatik sanatçı Kürşat’ın keyifli sunumuyla ekrana gelen Gündüz Gece bu hafta hem Kayseri hem de Rize’den unutulmayacak görüntülerle Kanal 7 izleyicilerinin karşısına çıkacak.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu