Arzu Melek'ten kurtulabilecek mi?

Arzu Kenan’ın kendisinden uzaklaşmasının ardındaki sebep olarak Melek’e nefret besler.

Arzu Melek'ten kurtulabilecek mi?
Arzu Melek'ten kurtulabilecek mi?
GİRİŞ 07.01.2015 13:39 GÜNCELLEME 07.01.2015 14:23

Elif’te Arzu, Melek’i köşeye sıkıştıracak yeni bir plan hazırlar. Kanal 7 film kuşağında bu akşam ilk olarak Gülen Adam ile kahkaha tufanı yaşanacak. Geniş kitleler tarafından beğeniyle izlenen Matrıx ise ilginç hikayesiyle macera dolu bir gece yaşatacak.

Elif – 18:50

Arzu Kenan’ın kendisinden uzaklaşmasının ardındaki sebep olarak Melek’e nefret besler. Melek’ten kurtulmak için bunca uğraşına rağmen başarılı olamayan Arzu evliliğinin yıkılmasından korkar.  Arzu’nun aklındaki kötü düşünceler, onun bambaşka kararlar almasına ve Melek için hain planlar yapmasına sebep olur. Arzu’nun, Melek’i çıkmaza sürükleyecek bu planı, Melih’in çok şaşıracağı bir şey öğrenmesine sebep olacaktır.

 

Gülen Adam – 20:00
 

Doğduğu günden beri her olaya gülen Yusuf’un enteresan hayat hikayesi Gülen Adam Kanal 7’de. Yusuf, gülerek doğan ve her olaya da gülerek tepki veren bir adamdır. Gülerek doğan bir adamın öyküsünü konu alan filmde her felakete gülerek tepki veren bu yoksul adamın durumu tıp dünyasını şaşkına çevirir herkes onu neyin ağlatacağını beklerken o herkesin güldüğü bir şeye çocuğunun doğmasına ağlayarak tepki gösterir...
 

Matrix – 22:50
 

Saygın bir yazılım şirketinde çalışan Thomas Anderson (Keanu Reeves), gecelerini "Neo" adı altında program kırarak ve Matrix'i araştırarak geçirir. Esrarengiz şekilde Trinity ve Morpheus ile tanışan Neo, yaşadığı dünyanın aslında beyninde gerçekleşen bir simulasyon olduğu gerçeğini öğrendikten sonra oradan kurtarılır ve Morpheus'un önderliğindeki ekibe katılır. Neo gerçek dünyada ilk nefesini aldıktan sonra simulasyona tekrar girerek Matrix'in ne olduğunu kavrayacak ve kurtarılma nedenini öğrenerek gelişen olaylar çerçevesinde yeni kimliğini tanımaya çalışacaktır.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun