'Annelik' tartışması sonrası eşi ile canlı yayında

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu eşi ile beraber 11 Ocak 2015 Pazar günü TRT Canlı Yayını’na katılacak.

'Annelik' tartışması sonrası eşi ile canlı yayında
'Annelik' tartışması sonrası eşi ile canlı yayında
GİRİŞ 09.01.2015 11:06 GÜNCELLEME 09.01.2015 14:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye gündeminde son 15 güne damgasını vuran en önemli konulardan ikisi “Annelik Kariyeri” ve “Normal Doğum mu Sezaryen mi” tartışması oldu. Konuyu gündeme taşıyan ise en yetkili makamda bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu oldu.

İlk kez eşi ile beraber Canlı Yayında

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu eşi Faize Müezzinoğlu ile beraber gündemdeki konuları ayrıntılarıyla anlatmak, tüm detaylara açıklık getirmek ve eşi ile 37 yıllık mutlu evliliklerinin sırlarını izleyenlerle paylaşmak için TRT Haber’de Özge Uzun’un sunduğu, haftasonlarının en çok izlenen programlarından Haber Tadında’nın canlı yayın konuğu olacak.

Haber Tadında 11 Ocak 2015 Pazar günü saat 10:10’da TRT Haber’de…

YORUMLAR 2
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    receb bey daha iyiydi
    Cevapla
  • Hakim 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakandan ve muhterem eşinden ricamız: Lütfen duruşunuzu ve söyleminizi değiştirmeyiniz. Kainat içinde en ali bir hakikat olan analık hakikatini müdafa ettiginizin farkindasinizdir mutlaka. Bu ali hakikat en az hakiki analar kadar fedakarlik ve kararlilik ister. Sinek vızıltısı gibi itirazlar, kainata kök salmış bu hakikatin gür sadasının yanında hiç mesabesindedir. Artık kadını ailede bir muhterem ana, bir latif eş olarak değilde, ailede iş ortağı, hayat-ı içtimaiyede işgücü ve meta aleti gibi gören zihniyetin çirkinliğini sağır kulaklar dahi duysun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü