Deniz Toprak hafta sonuna neşe katmaya geliyor

Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda Karadeniz müziğinin genç ismi Zeynep Başkan ve türkücü Ali Özen ile türkü dolu bir program ekrana taşınacak.

Deniz Toprak hafta sonuna neşe katmaya geliyor
Deniz Toprak hafta sonuna neşe katmaya geliyor
GİRİŞ 10.01.2015 12:33 GÜNCELLEME 10.01.2015 13:54

Kanal 7'nin eğlenceli programı Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda Zeynep Başkan ile Karadeniz fırtınası esecek. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam ilk olarak Doktor Civanım ile kahkaha tufanı yaşanacak. Hemen ardından yayınlanacak olan Zeytinyağlı Yiyemem Aman ise izleyenlere duygusal bir öyküyü anlatacak.

Deniz Toprak’la Hafta Sonu  - 14:00

 
Genç türkücü Deniz Toprak’ın keyifli sunumuyla ekrana gelen Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda bu hafta Karadeniz müziğinin genç ismi Zeynep Başkan ve türkücü Ali Özen ile türkü dolu bir program ekrana taşınacak.

 
Doktor Civanım – 19:00
 

Dere kenarındaki küçük bir nahiyede yaşayan insanların, Sümbül’ün, Şadiye’nin, Gafur’un, Huri Ana’nın ve Doktor Kemal’in komik hikayesi. Nahiyenin para babaları İhsan ve Ruşen Ağa’nın aralarındaki rekabet giderek düşmanlığa dönüşür. Rekabet yüzünden iflasa sürüklenen ikili barış yaparak ortaklık kurarlar ve servetlerine servet katarlar. Çocukları Sümbül ve Gafur’a da söz keserler. Gel zaman git zaman herkesin hayatı İstanbul’dan gelen bir telgrafla değişir. Huri Ana’nın doktor çıkan oğlu Kemal, kasabaya dönmektedir. Kemal samimi ve yardımsever uygulamaları ile kasaba halkının sevgisini kazanır. Sümbül’le aralarında ilk günden doğan aşk komik ve macera dolu olayların yaşanmasına sebep olur. Ta ki kimsenin beklemediği bir gerçek ortaya çıkana kadar.

Zeytinyağlı Yiyemem Aman – 20:45

 
Emine, zengin ve tok gözlü bir ağanın kızıdır. Ağa, bir erkek evlada sahip olmadığı gibi karısını da genç yaşta kaybetmiştir. Kızı Emine’yi, öksüzlük hissetmesin diye de fazla el bebek gül bebek büyütmüştür. Fakat Emine büyüdükçe iyice ele avuca sığmaz, burnu havada ve kimseleri beğenmez biri olur. Eve gelen görücüleri kovmaktan beter edip, babasını misafirlerinin yanında rezil eder. Hüseyin Ağa, kızına şart koşar; ya kızının karşısına kendi istediği birini çıkaracak, ya da Ağa onu münasip gördüğü biriyle evlendirecektir. Emine de zaten ne zamandır sevdalı olduğu Murat’ın onu istemesini beklemektedir. Ama Murat, evlenmeyi düşünmemekte, bütün gün serseri serseri gezip, gününü gün etmektedir. Bir yandan da Emine’nin parasını yemenin peşindedir. Murat evlilik sözü vererek, Emine’nin bileziklerini alıp, kasabadan kaybolunca, Emine bir başına çaresiz kalır. Babasına bir damat adayı çıkarmak zorundadır. Aklına bir hinlik gelir. Babasının yanında çiftliğe çalışmaya gelen yiğit ve namuslu bir delikanlı olan Mustafa’nın aklını çelip, onu istemeye gelmesini söyler.  Mustafa ise çoktan gönlünü düşürmüştür bu ağa kızına. Emine ise başka hesaplar peşindedir. Emine, Mustafa ve Murat arasında geçen aşk sarmalı beklenmeyen durumlarla sonuçlanacaktır.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek