İsmail Güneş'in 11 yaşındaki oğlu haber sundu

Merhum muhabiri İsmail Güneş'in 11 yaşındaki oğlu Tuluğhan Güneş, kentte yayın yapan bir televizyon kanalında haber sundu.

GİRİŞ 10.01.2015 23:50 GÜNCELLEME 10.01.2015 23:53

Sivas’ta ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) merhum muhabiri İsmail Güneş'in 11 yaşındaki oğlu Tuluğhan Güneş, kentte yayın yapan bir televizyon kanalında haber sundu.

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi yakınlarında seçim gezisinde Büyük Birlik Partisi merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte bindiği helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden İHA muhabiri İsmail Güneş’in 11 yaşındaki oğlu Tuluğhan Güneş kentte uydu üzerinden yayın yapan bir televizyon kanalında ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle ana haberin ilk 4 haberini sundu. Tuluğhan Güneş, küçük kardeşi Çağan Güneş ile birlikte il protokolü ve babasın meslektaşlarıyla yaptığı röportajları da anons etti.

Daha sonra seyircilerin karşısına çıkan ana haber spikeri Kuzey Sait Karabacak, Tuluğhan'a gazetecilik mesleğinin zorluklarını sordu. Mesleğin zor olduğunu belirten Tuluğhan, Karabacak'ın sorusu üzerine bazen babası gibi gazeteci olmayı düşündüğünü söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!