Ayşe'nin hayatı tehlikede

Ayşe, Veysel’in pis oyununu engellemek isterken, hiç beklenmedik bir şekilde hayatını tehlikeye atar.

Ayşe'nin hayatı tehlikede
Ayşe'nin hayatı tehlikede
GİRİŞ 12.01.2015 15:36 GÜNCELLEME 12.01.2015 15:48

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam Ayşe’nin hayatı tehlikeye girecek. Melek hapishanedeki zorlu yaşama hazırlanmaktadır. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam ilk olarak Bitirim İkili ile macera dolu dakikalar yaşanacak. Ardından ise Kılıbık izleyenleri kahkaha tufanına sürükleyecek.

Elif – 18:50

 
Ayşe, Veysel’in pis oyununu engellemek isterken, hiç beklenmedik bir şekilde hayatını tehlikeye atar. Elif bu ana şahit olurken, Ayşe’ye yardım etmeye çalışır.  Selim’in hayatını değiştirecek olan önemli gerçek, onu çok etkiler. Melek’in başında dolaşan kara bulutlar, onu çaresizliğe sürüklerken, Ayşe hayat mücadelesini kazanabilecek midir?
 

Bitirim İkili – 20:00


Dedektif ve Müfettiş Lee, Hong Kong polisine bağlı uzak doğu dövüşleri konusunda rakip tanımayan son derece başarılı bir polis memurudur. Hayatta en çok değer verdiği varlık ABD'ye Çin Konsolosu olarak atanan çok saygı duyduğu bir bürokratın 11 yaşındaki kızı Soo Yung'dur. Soo Yung için de Lee, en iyi dostu ve koruyucu meleğidir. Fakat Çin Konsolosu, ABD'ye gidip yeni görevine başladıktan kısa bir süre sonra, Soo Yung kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılır. Bunun üzerine Lee, Amerika'ya gönderilerek Soo Yung'u bu kişilerin elinden kurtarmakla görevlendirilir. Lee, Amerika'da hiç ummadığı bir durum ile karşılaşır. FBI, LAPD dedektiflerinden biri olan James Carter'ı (C. Tucker) da bu iş için görevlendirmiştir. Carter, sorumsuzluğu, vurdumduymazlığı ile çalıştığı kişiler için bir kabustur. Fakat FBI'ın amacı bir yabancı olan Carter'ı kendi işlerine karıştırmamaktır. Bu operasyonda Carter, aslında esas görevinin Lee'ye göz kulak olup, onu olaylardan uzaklaştırma olduğunu öğrenince çok bozulur fakat üstlerine karşı çıkamaz. Fakat Lee, Carter'a rağmen olayın peşini bırakmaz. Kısa bir süre sonra Carter da bu olayın adam kaçırmadan daha derin bir olay olduğunu öğrenir. Birbirinden uzak iki ülkenin, birbirinden farklı karakter yapılarına sahip iki dedektifi, küçük bir çocuğu kurtarmak için kolları sıvar. Kendi kafalarına göre hareket ettiklerinden, FBI ile de bozuşurlar. Ama küçük kızı kurtarmaya kararlı iki dedektif, bunun için her şeyi yapmaya hazırdır.

Kılıbık – 22:50

 

Kemal Sunal’ın keyifle izlenecek filmlerinden biri daha; Kılıbık. Namlı bir kabadayıya benzetilen ve bundan yararlanarak çeşitli işler çevirmeye çalışan iki çocuk babası bir adamın trajikomik öyküsü.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı