Sindirim sistemi sorunlarına alternatif çözümler

Dr. Feridun Kunak Show’da sindirim bozuklukları için özel tarifler ekrana taşınacak.

Sindirim sistemi sorunlarına alternatif çözümler
Sindirim sistemi sorunlarına alternatif çözümler
GİRİŞ 12.01.2015 09:23 GÜNCELLEME 16.01.2015 10:08

Kanal 7’de bugün ilk olarak Dr. Feridun Kunak Show’da sindirim bozuklukları için özel tarifler ekrana taşınacak. Elif’te ise Selim, bildiklerini Kenan’a söylemek için uğraşacak. Kanal 7 sinema kuşağında Deli Deli Küpeli ile kahkaha dolu dakikalar yaşanırken, Cezalandırıcı ile farklı bir macera ekrana taşınacak.


Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45


Ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün yetersiz su tüketimi, dengesiz beslenme ve hareketsiz yaşam biçimi gibi nedenlerle ortaya çıkan sindirim bozuklukları için alternatif tedavi yöntemleri izleyiciye aktarılacak.


Elif – 18:50

Selim, Kenan’a tüm gerçeği, Elif’in onun kanından canından olduğunu söylemek ister. Kenan, yaşanalar karşısında sessiz kalamaz ve durumu araştırmaya başlar. Melek’i içinde bulunduğu bu zor şartlarda ziyarete gelen kişi onu çok şaşırtır. Elif, annesinden uzakta Ayşe’nin koruması altındayken, Ayşe’nin ölümüyle birlikte, Arzu’nun hain planlarının hedefi olur. Elif, çiftlikten sonsuza kadar uzaklaştırılacak mıdır?


Deli Deli Küpeli  - 20:00


Film, yolları her sene altı ay karla kapanan ücra bir kasabada geçmektedir.  Kasabaya gelen bütün savcı ya da kaymakamlar yokluklar içindeki bu yerde fazla durmamaktadır. Kasaba halkının yine yeni atanan savcı ve kaymakamını beklediği bir gün, düzgün giyimli iki yabancı kasabaya gelir, ama bunlar herhangi insanlardan çok başkadır… Akıl hastanesinden kaçan ve yolları kasabaya düşen iki deli adamın yanlışlıkla kasabanın kaymakamı ve savcısı sanılmasıyla başlayan olayları konu alan film, Buzlar Çözülmeden isimli başrollerini Fikret Hakan, Selda Alkor, Nuri Küpeli'nin paylaştığı filmin komedi versiyonudur.

Cezalandırıcı – 22:50

1990’larda metropol teröristi Simon Phoenix (Wesley Snipes), kamuya karşı işlediği suçlardan ötürü dondurularak buz içine hapsedilir. Onu adalete teslim eden ve sert metotlarıyla ünlü polis memuru John Spartan (Sylvester Stallone) da Phoenix tarafından kurulan bir komploya kurban gider ve bir otobüs dolusu masum sivili öldürmekle suçlanarak aynı akıbete uğrar. 2032 yılında, şiddetten temizlenmiş ve sinir bozucu derecede sorunsuz görünen San Angeles’ta (Los Angeles’in 2032’deki adı) Phoenix yanlışlıkla serbest kalır ve şiddetle baş etmeye hiç de alışık olmayan polis teşkilatı dehşete kapılarak Spartan’ı da uykusundan uyandırır ve yardımını istemek zorunda kalır. Burada sempatik kadın polis Lenina Huxley (Sandra Bullock) ile uyumsuz bir çift oluştururlar. Şakacı tavırları ve aksiyonperver mizacı ile Spartan şehrin, yeraltında yaşayan evsiz isyancılarla dolu bir sahte cennet olduğunu zaman geçmeden anlayacaktır. Filmin sonunda, şehrin her iki kanadını oluşturan kesime kolaycı ve maço bir şekilde yol gösterirken meşhur repliğini söyleyecektir: ‘siz biraz temizlenin, siz de biraz kirlenin’
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor