Tam o anda canlı yayını kesti

Ünlü İngiliz kanalı Sky News yayın sırasında ekranda Charlie Hebdo kapağının gösterilmesine izin vermedi.

GİRİŞ 16.01.2015 15:10 GÜNCELLEME 16.01.2015 15:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İngiliz kanalı Sky News saldırılardan sonra yayınlanan ilk kapağında yine Hz.Muhammed'i tasvir eden Charlie Hebdo dergisini canlı yayında göstermedi.

Bundan etkilenebilecek izleyicileri için hassasiyet gösteren kanal canlı yayına katılan ve tam o sırada dergi kapağını göstermek üzere olan konuğunu yayından aldı.

SPİKERDEN ÖZEL AÇIKLAMA

Konuğun aniden yayından alınmasının ardından konuşan spiker "Biz Sky News olarak Charlie Hebdo'nun kapağını ekranda göstermeme kararı aldık. Bu yüzden sizden de göstermemenizi rica ediyorum. Bu durum karşısında incitmiş olabileceğimiz izleyicilerimizden de özür diliyorum" dedi.

YORUMLAR 3
  • hakkı bahtiyar 9 yıl önce Şikayet Et
    fransa önceden yolun ortasına işeyen ve üstüne şapka koyan bir ülke sonra kokudan rahatsız olup parfüm çıkartan bir ülke şimdilerde fransanın kendi kokusu geliyor biz üstüne ne kapatsak aceba
    Cevapla
  • agri-merkez 9 yıl önce Şikayet Et
    fransada ermeni soykirimi toktur dersen hapis cezasi var ama 1.5 milyar kisinin inandigi peygambere hakaret asagilama fikir ozgurlug.. hadi oradan hadi orada... kufur tek millettir demis bediuzzaman ne kadar dogru soylemis mubarek
    Cevapla
  • Mehmet T. 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkiler de ciksin fransizlarin tarihi kisiliklerini asigilayan bir karikatur yayinlasinlar. Oyle ki gercek niyetleri ciksin meydana.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!