Selim Elif'i korumak için uğraşır

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te Kenan Ayşe’nin ölüm nedenini araştırırken hiç ummadığı bir olayla karşılaşacak.

Selim Elif'i korumak için uğraşır
Selim Elif'i korumak için uğraşır
GİRİŞ 17.01.2015 09:40 GÜNCELLEME 20.01.2015 12:39

Elif’te Kenan Ayşe’nin ölüm nedenini araştırırken hiç ummadığı bir olayla karşılaşacak. Kanal 7 akşam kuşağında ilk olarak Bekçiler Kralı ile kahkaha tufanı yaşanacak. Ardından ise Ateş Krallığı ile fantastik bir yolculuğa çıkılacak.


Elif – 18:50

Kenan, Ayşe’nin ölüm sebebinin peşine düşer. Melek, hapishanedeki zor şartlara alışmaya çalışırken, kendisini çirkin bir oyun içinde bulur. Arzu, Elif için planlar yapmaya çalışırken, Selim öz yeğeni olduğunu öğrendiği Elif’i, gözünün önünden ayırmak istemez. Zeynep, Selim’le konuşmaya karar verdiğinde, Erkut’un tehdidiyle karşılaşır. Zeynep yalnız başına zorluklarla başa çıkmaya çalışırken, beklenmedik bir durumla karşılaşacaktır.

Bekçiler Kralı – 20:00


Toplumsal bir soruna eğilen konusuyla güldürürken düşündürmeyi başarabilen bir Kemal Sunal klasiği: BEKÇİLER KRALI. Emniyet Müdürlüğünün açtığı bekçilik kursunu başarıyla bitiren adaylardan Şaban’ın ilk görev yeri Zeytinburnu’dur. Büyük bir isim benzerliği yeni görev mahallinde İçişleri bakanının yeğeni sanılmasına yol açar. İlk günden itibaren halkın çıkarlarını savunmaya, halkı sömüren esnaf, fabrikatör, yönetici ve diğer görevlilerle mücadeleye başlar. Dürüstlüğü ve kanunu her şeyin üzerinde tutan Şaban hakkındaki tüm şikayetler bakanın yeğeni sanıldığı için etkisiz kalır. Zaman zaman yetkilerini aşan müdahaleler yapıp adeta ilçenin kralı olan Şaban hayatının bu dönemine bir de aşk hikayesi sığdıracaktır. 

Ateş Krallığı – 22:50

Post-apokaliptik bir atmosfere sahip olan filmde Londra'da yaşayan sıradan bir inşaat mühendisi yüzyıllardır uyumakta olan efsanevi bir ejderhayı bu uykusundan yanlışlıkla uyandırır. Yirmi yıl sonrasına gelindiğinde dünyadaki nüfus iyiden iyiye azalmış, geriye kalan insanlar ise bu yaratıkların tehlikelerinden korunmaya çalışagelmiştir. Yıllar önce fitili ateşleyen mühendisin oğlu olan Quinn, artık 30'lu yaşlarında kahraman bir itfaiyecidir. Quinn, pek fazla umut vadetmese de geriye kalan az sayıdaki insanı korumaya çalışır. Bir gün sıra dışı bir Amerikalı maceracı olan Van Zan gelir ve bu hayvanları öldürmek için kullanılacak yöntemi bildiğini söyler.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor