Bel ağrısı için bamya lapası!

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrısı şikâyeti olanlar için çok özel bir program ekrana taşınacak.

Bel ağrısı için bamya lapası!
Bel ağrısı için bamya lapası!
GİRİŞ 18.01.2015 10:04 GÜNCELLEME 21.01.2015 12:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrıları için çok özel tarifler ekrana taşınacak. Elif’te ise Arzu, Selim’in Elif’e olan ilgisinden şüphelenerek onları gözetim altında tutacak. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam ilk olarak Yüz Numaralı Adam ile kahkaha tufanı yaşanacak. Ardından ise Ejder Kalesi ile farklı bir macera ekrana taşınacak.


Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45


Dr. Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrısı şikâyeti olanlar için çok özel bir program ekrana taşınacak. Bel ağrılarına savaş açan özel tarifler, günlük spor hareketleri ve bel ağrısı sorunu olanların uzak durması gereken hareketler canlı yayında izleyiciye aktarılacak. Programda ayrıca bamya lapasının bel ağrıları üzerindeki iyileştirici etkisine yer verilecek.


Elif – 18:50


Veysel’in, Zeynep hakkında öğrendiği bilgi, Zeynep’i zor duruma sokacaktır. Kenan, Ayşe’nin ölümünün ardındaki gerçekleri araştırmak için, ilk Melek’in kapısını çalmak ister. Arzu, Selim’in Elif’e olan ilgisinden şüphelenerek, gözlerini onların üzerinden ayırmaz. Arzu, Selim’in gerçekleri bildiğini öğrenecek midir?
 

Yüz Numaralı Adam – 20:00
 

Kanal 7 sinema kuşağında keyifle izleyeceğiniz bir Kemal Sunal klasiği... Yüz Numaralı Adam. Saflığı yüzünden hiçbir işte tutunamayan Şaban tesadüfler sonucu bir reklam yıldızı olur.  Yıldız olmasına olmuştur ama bu sırada başına gelmeyen de kalmaz.  Şaban’ın yıldız olma uğruna başına gelen birbirinden gülünç olayların anlatıldığı film aynı zamanda Kemal Sunal’ın en iyi filmleri arasında yer alıyor.
 

Ejder Kalesi – 22:45

Lee, Roper ve Williams, Han isimli zengin bir kişi tarafından düzenlenen dövüş turnuvasına katılırlar. Lee aslında Han'ın gizli işler çevirdiğinden şüphelenildiği için görevlendirilmiş gizli bir ajandır. Turnuva da ilerledikçe bu adanın ve turnuvanın Han'ın uyuşturucu kaçakçılığı ve beyaz kadın ticareti için paravan olduğunu anlarlar. Üstelik fark edemedikleri bir şey daha vardır. Han'ın planı ise dövüşçülerin kendisine katılmaları, aksi durumda ise ölmeleridir.

 

YORUMLAR 1
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    her sabah ailece seytradip cimnastikleri berber yapıyoruz , teşekkürler Dr Feridun kunak !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir