Panik atak için bitkisel çözümler

Ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün psikolojik sorunların başında gelen panik atak konusu ele alınacak.

Panik atak için bitkisel çözümler
Panik atak için bitkisel çözümler
GİRİŞ 20.01.2015 09:22 GÜNCELLEME 23.01.2015 12:33

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün panik atak sorunu ele alınacak. Elif’te ise Melek’in hapishanede geçirdiği zor günler ekrana taşınacak. Kanal 7 film kuşağında ilk olarak Tarzan Rıfkı ile eğlenceli dakikalar yaşanacak. Ardından ise Açlık Oyunları ile farklı bir maceranın kapıları aralanacak.


Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45


Ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün psikolojik sorunların başında gelen panik atak konusu ele alınacak. Stres kaynaklı panik atak sorununa bitkisel çözümler, hipnoz ile panik atak tedavisi ve stresi azaltacak doğal sağlık reçeteleri canlı yayında izleyiciye aktarılacak.


Elif – 18:50


Melek hapishanedeki zor günleri geçirmeye çalışırken, avukatını kimin tuttuğunu düşünmektedir. Kenan, Ayşe’nin ölüm sebebini öğrenebilmek için Elif’ten medet umar. Kenan, olayı çözmeye çalışırken, kötü bir oyunun içinde bulunur. Arzu, Gonca’yı Selim ve Elif’in peşine takmıştır. Bu sayede Gonca, şaşırtıcı gerçeği öğrenmiştir. Arzu bundan sonra nasıl bir yol izleyecektir?
 

Tarzan Rıfkı – 20:00


Kirli işlerde kullanılmak üzere mafyanın eline düşen fakir ve sakar bir adamın öyküsü. Sakarlığı ve beceriksizliği yüzünden bir baltaya sap olamayan Rıfkı, kendini Tarzan sanmaktadır ve zamanının büyük çoğunluğunu ormanda geçirmektedir. Fakir ve saf bir delikanlı olan Tarzan Rıfkı tesadüfler sonucu kendisini mafyanın içinde bulur ve bu kanunsuz adamlar Rıfkı'yı kendi kirli işlerinde kullanmak isterler. Ama sakarlığı yüzünden mafyanın bütün işlerini alt üst eden Rıfkı, sonunda mafya babasını da çileden çıkarır. Çareyi Rıfkı'yı ortadan kaldırmakta arayan mafya, akla gelmeyecek her türlü yola başvurarak harekete geçer.
 

Açlık Oyunları  - 22:50


Yakın bir gelecekte Kuzey Amerika kuraklık ve arkasından gelen yangın ve kıtlıklarla zayıflayarak çökmüş; yerini bir başkent ve 12 eyaletten oluşan Panem adında bir ülkeye bırakmıştır. Bu yeni ülkede her sene eyaletlerden kura ile seçilen ikişer gencin katıldığı "Açlık Oyunları" düzenlenmektedir. Kısmen eğlence amaçlı, kısmen de halka gözdağı vermeyi hedefleyen bu oyunlar, ayrıca tüm Panem ülkesinde televizyonlardan da izlenmektedir. 24 farklı 'yarışmacı' bütün televizyon seyircilerinin gözleri üzerindeyken, rakiplerini eleme ve hayatta kalma mücadelesi vermektedirler.  Katniss'in 16 yaşındaki kız kardeşi Primrose, maden yataklarıyla ünlü eyaletin 'kadın yarışmacısı' olarak seçildiğinde Katniss onun yerini almak için gönüllü olur. Erkek katılımcı Peeta ile Katniss, kendilerinden yaş ve kuvvet açısından daha büyük, güçlü ve ömürleri boyunca bu an için eğitilmiş olan rakiplerine karşı ayakta durmaya çalışırlar.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço