Arzu Melek'i rahat bırakmıyor

Arzu, Melek’in içinde bulunduğu kötü durumu daha da çekilmez bir hale getirir.

Arzu Melek'i rahat bırakmıyor
Arzu Melek'i rahat bırakmıyor
GİRİŞ 24.01.2015 09:32 GÜNCELLEME 27.01.2015 11:40

Sevilen dizi Elif’te Kenan Ayşe’nin ölüm nedenini araştırmaya devam etmektedir. Kanal 7  sinema kuşağında ise bu akşam ilk olarak En Büyük Şaban ardından ise Komodo Kral Kobra'ya Karşı filmleri izleyicilerin beğenisine sunulacak.
 

Elif – 18:50

 
Arzu, Melek’in içinde bulunduğu kötü durumu daha da çekilmez bir hale getirir. Kenan, Ayşe’nin ölümünün arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışırken, Arzu tedirgin olur. Melih, kardeşini çıkmaz yola sürükleyenleri bulmaya kararlıdır. Zeynep, Selim’le arasındaki belirsiz durumu netleştirmek isterken, beklemediği bir durumla karşılaşacaktır.

En Büyük Şaban- 20:00

 
Zengin olma hayaliyle köydeki tarlasını satıp İstanbul’a gelen Şaban, daha ilk günden tokatlanır. Tüm parasını vererek bir dolandırıcıdan Boğaziçi köprüsünü satın alır. Yine ilk günden gözleri görmeyen bir çiçekçi kıza aşık olur. Beş parasız kalınca sokaklarda dolaşmaya başlar. Bir gece karısı tarafından terk edilen sarhoş bir adamı intihardan son anda vazgeçirir. Çok zengin bir adam olan Faik onu can dostu ilan edip evine alır. Ancak sabah uyanıp ayıldığında onu tanımaz ve kovar. Sarhoş haldeyken tanır, ayılınca unutur, bu durum sürekli tekrarlanır. Şaban bu arada zor durumda olduğunu öğrendiği çiçekçi Hülya’ya yardım etmenin yolunu aramaktadır.

 
Komodo Kral Kobra'ya Karşı – 22:50

 
Korku ve terör dünyayı esir almıştır. Ancak bu sefer sebebi, savaşlar ya da bombalar olarak iki bilim adamının laboratuarlarında yanlışlıkla ürettikleri iki canlıdır. Bu canlılar ne yazık ki masumiyetten uzak ve insan yiyen iki dev canavardır. Kontrol edilebilmeleri ise mümkün değildir.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı