Selim ve Zeynep işbirliği yapar

Selim, Arzu üzerindeki şüphelerini, Zeynep’le paylaşmak ister. Selim, evde yokken de Elif’in güvende olmasını sağlamaya çalışır.

Selim ve Zeynep işbirliği yapar
Selim ve Zeynep işbirliği yapar
GİRİŞ 26.01.2015 16:52 GÜNCELLEME 30.01.2015 11:08

Elif’te Arzu Elif’i çiftlikten uzaklaştıracak yeni bir plan yapmaya başlar. Kanal 7 akşam kuşağında bugün ilk olarak Yakışıklı filmiyle romantik bir komedi ekrana taşınacak. Ardından ise Kusursuz Fırtına izleyenleri heyecan dolu bir maceraya sürükleyecek.
 

Elif – 18:50

Selim, Arzu üzerindeki şüphelerini, Zeynep’le paylaşmak ister. Selim, evde yokken de Elif’in güvende olmasını sağlamaya çalışır. Selim ve Zeynep aralarındaki sorunu halletmek isterler. Melek, avukatını kimin tuttuğunu öğrenmeden içi rahat etmez. Kenan, Ayşe’nin ölümü hakkındaki ipuçlarını bulmaya çalışır. Arzu, Elif’i tehlike olarak görmeye devam ederken, Elif’i çiftlikten uzaklaştırmayı başarabilecek midir?

Yakışıklı – 20:00

Kamyonetle gazete dağıtıcılığı yaparak hayatını kazanan Selim (Kemal Sunal) bir arkadaşına özenerek aldığı telsizle görüşmeler yapmaya başlar. Telsiz kodu ise yakışıklıdır ve kısa süre sonra bu sayede tanıştığı kızla çıkmaya, ardından da evlenmeye karar verirler. Ancak hayat şartları nedeniyle iki tarafın ailesi de evlenmelerine karşıdır. Maddi imkansızlıklar ve önlerindeki bin bir zorlukla mücadele etmeye başlayan iki genci tirajı komik olaylar beklemektedir... 

Kusursuz Fırtına – 22:50

Kaptan Billy Tyne önderliğindeki 6 kişilik ekip, uzun ve yorucu bir kılıçbalığı avından dönerler. Fakat Kaptan Tyne, çok verimsiz geçen avdan hiç de memnun değildir ve tekrar bir yolculuğa çıkarak şanslarını doğuda denemek istemektedir. Yorgun olan ekip önceleri bu fikre karşı çıksa da para kazanma isteği ağır basınca kabul ederler. Böylece 6 kişilik mürettabatı ile Andrea Gail adlı tekne doğuya doğru yol almaya başlar. Önceleri sorunsuz geçen yolculuk havanın birdenbire bozması ile değişmeye başlar. Telsiz bağlantısı kesilen tekne, yaklaşan fırtınanın büyüklüğünden habersiz şekilde geri dönmeye çalışmaktadır. Bu arada Kaptan Tyne ve ekibi, 30-35 metre yüksekliğe ulaşan dalgaları beraberinde getiren tarihin en büyük fırtınalarından birinin ortasında kalırlar.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim