Melek kafasındaki sorulara cevap bulur

Veysel, Erkut’u yatırımcıdan gelecek para konusunda sıkıştırmaya devam eder.

Melek kafasındaki sorulara cevap bulur
Melek kafasındaki sorulara cevap bulur
GİRİŞ 27.01.2015 15:30 GÜNCELLEME 31.01.2015 09:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Elif’te ani bir şekilde ortadan kaybolan Elif, korku ve paniğe neden olacak. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam iki Kemal Sunal klasiği Korkusuz Korkak ve Köşeyi Dönen Adam ile kahkaha tufanı yaşanacak.
 

Elif – 18:50

 
Veysel, Erkut’u yatırımcıdan gelecek para konusunda sıkıştırmaya devam eder. Melek’i ziyarete gelen kişi, Melek’in kafasındaki soru işaretlerini yok eder. Arzu, herkesten gizli, Elif’i çirkin bir oyunun içinde bırakmıştır. Selim, Elif’i bulmaya çalışırken, Veysel ve Arzu, Selim’in her şeyi bildiğini tesadüfi bir şekilde öğrenecektir.
 

Korkusuz Korkak – 20:00

 
Kahkahalarla izleyeceğiniz bir Kemal Sunal klasiği: KORKUSUZ KORKAK.
Mülayim Sert adı gibi yumuşak başlı, her türlü kötülüğü gülerek karşılayan saf bir gençtir. İşyerinde, evde, sokakta her yerde iyi niyeti sömürülür, haksızlığa uğrasa da ses çıkartamaz. Günün birinde doktorundan korkunç bir haber alır. Ölümcül bir hastalığa yakalandığını ve altı aylık ömrü kaldığını öğrenir. Hayatının kalan kısmı kendisini daha önce sömüren ve haksızlık yapan insanlardan intikam almaya karar verir. Bir değişir, pir değişir Mülayim. Eski Mülayim gitmiş, gamsız, cesur, her şeyi göze alan biri gelmiştir. Patronundan ev sahibine, mahalleliden mafyaya kadar herkes bu değişimden payını alır.
 

Köşeyi Dönen Adam – 22:50

 
Kanal 7 Türk sineması kuşağında bir Kemal Sunal klasiği… Gazetelerden biriktirdiği kuponlarla zengin olma hayalleri kuran Adem’e Amerika’da ölen amcasından miras kaldığı haberi gelir. Sürekli itilip kakılan Adem’in bütün hayatı bu haberle değişir. Mahalle ve işyerindekiler mirastan pay almanın telaşıyla Adem’in peşinden koşmaya, bir dediğini iki etmemeye başlar. Sevdiği Şükran’la nişanı yapılır. Ancak Amerika’dan gelen miras koca bir sandık içinden çıkan bir eşektir. Duyulan hayal kırıklığı bu kez yerini kuşkulara ve eşeğin kerametli olduğu söylentilerine bırakır. Şimdi iş eşeğin kerametini çözmeye kalmıştır.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • havva 9 yıl önce Şikayet Et
    Elif dizisi muhtesem ama cok kisa surede bitiyor lutfen biraz uzatin bu arada emegi gecen herkese sonsuz tsk izledikce kendi hayatim canlaniyo gozumde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!