Ses getirecek bir program: 'Aslında Ne Oldu?'

Gündemdeki konuların enine boyuna tartışıldığı program ‘Aslında Ne Oldu?’ bu akşam Ülke TV’de başlıyor.

Ses getirecek bir program: 'Aslında Ne Oldu?'
Ses getirecek bir program: 'Aslında Ne Oldu?'
GİRİŞ 31.01.2015 16:29 GÜNCELLEME 03.02.2015 21:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu ‘Aslında Ne Oldu?’ her Salı 22.00’da canlı yayınla ekrana gelecek. 

Programın ilk konukları 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya ve Gazeteci Mehmet Ocaktan olacak.

‘Aslında Ne Oldu?’ Türkiye’de ve dünyada yaşanan olayları, her hafta, neden - sonuç ilişkisi çerçevesinde değerlendiriyor. Olayların gelişimi, değişimi, iç ve dış odakların olaylara etkisi ile çok farklı açılımlar bu programda yer alıyor. Program daha fazla bilgi ve irdeleme ihtiyacı duyanların sorularına cevap veriyor. Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni, deneyimli gazeteci Hasan Öztürk her hafta ‘Aslında Ne Oldu?’da olayların medya ve kamuoyunda çok konuşulmayan ayrıntılarını konuklarıyla birlikte irdeliyor.
‘Aslında Ne Oldu?’ programının ilk konukları 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya ve Gazeteci Mehmet Ocaktan olacak. Programda, Türkiye ve dünyada yaşanan son gelişmeler konuşulacak.

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün yönetiminde ‘Aslında Ne Oldu?’ bu akşam 22.00’de canlı yayınla Ülke TV’de başlıyor.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • salih 9 yıl önce Şikayet Et
    Basarilar dilerim. Önemli bir eksigi doldurur insallah. Hasan Öztürkün yazilarini begenerek okuyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor