Başbakan Davutoğlu bu akşam İskele Sancak'ta

Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınıyla ekrana gelecek programda Davutoğlu, Türkiye ve dünya gündemine ilişkin soruları cevaplayacak.

Başbakan Davutoğlu bu akşam İskele Sancak'ta
Başbakan Davutoğlu bu akşam İskele Sancak'ta
GİRİŞ 31.01.2015 13:51 GÜNCELLEME 05.02.2015 10:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün sunacağı “İskele Sancak Özel” programı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ağırlıyor. 

Mehmet Acet ve Hasan Öztürk soruyor Başbakan Ahmet Davutoğlu yanıtlıyor. Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarından canlı olarak ekrana gelecek İskele Sancak Özel programında Başbakan Davutoğlu, gündeme ilişkin konuları ele alacak. ‘Seçim kampanyasında Başkanlık modeli ne ölçüde yer alacak? AK Parti’nin milletvekili adaylarında hangi kriterler aranacak? Yeni Türkiye, Yeni Anayasa, Haziran seçimlerinin ana başlıkları mı olacak? HDP seçimlere parti olarak girip barajı aşarsa ne olacak, aşamazsa ne olacak? Türkiye’nin dış politikası ne yönde ilerliyor?’ soruları Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından canlı yayında yanıtlanacak.

Mehmet Acet ve Hasan Öztürk’ün moderatörlüğündeki İskele Sancak Özel Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ülke gündemine bakışını ekrana taşıyacak.

İskele Sancak Özel, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in yönetimiyle bu akşam saat 22:00’de canlı yayınla Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında...

YORUMLAR 3
  • ugur saka 9 yıl önce Şikayet Et
    M ERHA BA BAŞBAKANIMIZA SORARMISINIZ BEN ÖZÜRLÜYÜMM %78 RAPORUM VAR EMEKLİ OLMAK İSTEDİM 18 YILLIK PRİMİM VARKEN HAKKIMKEN VE BİRÇOK KİŞİ BUNDAN MÜZDARİP ÖZÜRLÜLERİ EMEKLİ ETMİYOR ANKARA SGK BEN İKİ KERE BAŞVURDUM EN SON YÜZDE 78 RAPORUM VAR YENİ RAPOR İSTEYİP İPE UN SERİYOR ANKARA KAMU ÇALIŞANLARI SAĞLIK KURULU BEN İKİ KEZ BAŞVURDUM BİRİ YÜZDE 58 BİRİ 78 AYNI CEVAP YENİ RAPOR ÇIKARIN BEN YORULDUM YENİ RAPOR VERMEKTEN HAKKIMI İSTİYORUM BAŞBAKANIMIZA SORARMISINIZ LÜTFEN
    Cevapla
  • Tahir 9 yıl önce Şikayet Et
    Dirilişe denk geliyor. zamanlamayı biraz daha iyi yapsaydınız keşke.
    Cevapla
  • fatih aydoğdu 9 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Dirilişi Artık internetten izleyeceğiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kiralarda tavan zam uygulaması, Temmuz'da sona erecek! Zam oranı kalkarsa ne olur?
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!