Kalp krizi 'Geliyorum' der mi?

Feridun Kunak Show’da fark edilmediğinde kötü sonuçlar doğuran kalp krizinin belirtileri hakkında bilinmesi gerekenler ekrana taşınacak.

Kalp krizi 'Geliyorum' der mi?
Kalp krizi 'Geliyorum' der mi?
GİRİŞ 05.02.2015 09:22 GÜNCELLEME 11.02.2015 23:07

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün kalp hastalıklarıyla ilgili bilgi verilecek. Elif’te ise duruşma günü yaklaşan Melek hayaller kurarken Melih kardeşini kurtarmanın yollarını arar. Kanal 7 sinema kuşağında bugün Rambo 2 ile macera dolu dakikalar yaşanacak. Ardından ise Şark Bülbülü izleyicileri kahkaha tufanına sürükleyecek.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün fark edilmediği takdirde kötü sonuçlar doğuran kalp krizinin belirtileri hakkında bilinmesi gerekenler ekrana taşınacak. Kalp krizini önceden anlamak için vücudun verdiği sinyaller, kalp krizini önlemek için yapılması gerekenler ve kriz anında acil müdahale canlı yayında izleyiciye aktarılacak.

Elif – 18:50

Duruşma günü yaklaşan Melek, hapisten çıkmak için sabırsızlanırken, kızıyla geçireceği güzel günleri hayal eder. Melih, Melek’in duruşmasının seyrini değiştiren şaibeli kişinin kim olduğunu bulmaya çalışır. Fakat karşısına hiç ummadığı tehlikeler çıkar. Selim, Elif’i kaçıranın kim olduğunu araştırır. Selim’in tesadüfen karşılaştığı kişi, Arzu’nun oyunlarını ortaya çıkaracak mı?

Rambo 2 – 20:00

Vietnam'da esir düşen Amerikan askerlerini kurtarmayı başta kabul etmeyen Rambo daha sonra çok sevdiği albayının isteğini geri çevirmez. Bu tehlikeli göreve her zaman olduğu gibi tek başına çıkan Rambo, bütün Vietnam ordusunu tek başına dize getirir. Vietnam Savaşı'nda ağır bir yenilgi alan Amerika, bu hezimeti Rambo gibi ABD'nin dünya jandarmalığı görevine yakışan, son derece sağcı bir tiplemeyle unutturmaya çalışmış ve bunda da çok başarılı olmuştu. 

Şark Bülbülü – 22:50

Başlık parası biriktirmek için İstanbul'a gelen Şaban'ın komik maceraları...
Seviği kızı alabilmek için başlık parası vermek zorunda kalan Şaban çareyi İstanbul'a gelmekte bulur. Çeşitli işler deneyen Şaban bir rastlantı sonucu Şaban Ballıses adıyla bir türkücü oluverir. Sonrasında Şaban'ın hayatında renkli maceralar başlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı