Soğuk algınlığına alternatif çözümler

Ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün soğuk algınlığı konusu üzerine faydalı bilgiler ekrana taşınacak.

Soğuk algınlığına alternatif çözümler
Soğuk algınlığına alternatif çözümler
GİRİŞ 06.02.2015 09:37 GÜNCELLEME 12.02.2015 17:35

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün soğuk algınlığına alternatif çözümler aranacak. Elif’te ise Selim, Elif’in kaçırılma olayının ardında Arzu’nun olmasından şüphelenir. Kanal 7 film kuşağında ilk olarak Garip izleyicilerini hem güldürecek hem hüzünlendirecek. Ardından ise Tai Chi Zero ile izleyenlere heyecan dolu bir macera sunulacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:50

Ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün soğuk algınlığı konusu üzerine faydalı bilgiler ekrana taşınacak. Geçmek bilmeyen soğuk algınlığına karşı savaş açan bitkisel karışımlar, tükenen enerjiyi yerine getirmek için tüketilecek besinler ve öksürükten kurtulmak isteyenlere alternatif tedavi yöntemleri canlı yayında izleyiciye aktarılacak.

Elif – 18:50

 
Melih, kardeşinin suçsuzluğunu kanıtlamaya çabalarken, karşılaştığı zorluklarla boğuşurken Selim yeğenini kaçıranların peşine düşer. Elif’in kaçırılmasının ardındaki kişinin Arzu olduğundan şüphelenen Selim, gözlerini Arzu’nun üzerinden ayırmaz. Elif’i gecenin karanlığında kaçıran kişi çiftliğe kadar girmesi Arzu’nun kurduğu kumpas ortaya çıkacak mı?
 

Garip – 20:00

 
Başrolünde Kemal Sunal’ın rol aldığı Garip adlı film Kanal 7’de ekrana geliyor. Kemal geçinmek için her türlü iş yapan, futbol meraklısı bir gençtir. Ekmeğini taştan çıkaran delikanlı, bir gün yol kenarına bırakılmış kundakta bir bebek bulur. Kimsesiz bebeği sahiplenen Kemal bebeğin babası gibi kızı büyütür ve sahip çıkar. Günün birinde oyunculuk yeteneğini keşfeden bir yönetmenin ilgisini çeker ve bir filmde rol alır. Paranın kokusunu alan öz babası ise ortaya çıkarak kızın velayeti için dava açar.
 

Tai Chi Zero- 22:20

 
Klasik ve modernin harmanlanarak eğlenceli bir dövüş sanatları filmine dönüştüğü yapım, Lu Chan (Yuan Xiaochao) adındaki gizli kahramanı konu alıyor. Herkesin Tai Chi kullanarak Kung-fu ustası olduğu Chen adındaki köye gelen Lu Chan, köylülerden kung-fu dersi almak ister ancak her seferinde reddedilir. Birçok kişiyi yenerek yeteneğini kanıtlaması gereken genç adam, çocuklara bile yenilir. Diğer yandan köylülere düşman olan bir adam, icat etmiş olduğu dev bir Steampunk robotu ile köye saldırır. Gizli güçlerini keşfeden Lu Chan'den başka kimse bu robotu durduramayacaktır.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?