Bölgesel zayıflamada etkin egzersizler

Dr. Feridun Kunak insan sağlığını ciddi oranda tehdit eden fazla kilolardan kurtulma yöntemlerini ekrana taşıyacak.

Bölgesel zayıflamada etkin egzersizler
Bölgesel zayıflamada etkin egzersizler
GİRİŞ 16.02.2015 09:20 GÜNCELLEME 16.02.2015 09:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün fazla kilolara savaş açılacak. Elif’te ise Melek, koğuşta hayati bir tehlikeyle karşılaşır. Kanal 7 film kuşağında bu akşam ilk olarak Yoksul hemen ardından ise Sevimli Hırsız filmleriyle keyifli dakikalar yaşanacak.

Feridun Kunak Show  - 09:30

Dr. Feridun Kunak Show, alternatif tıp yöntemleriyle izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak insan sağlığını ciddi oranda tehdit eden fazla kilolardan kurtulma yöntemlerini ekrana taşıyacak.

Elif – 18:50

Arzu, Selim’i göz hapsine almıştır. Arzu’nun hiç beklemediği anda öğrendiği bir gerçek onu şok eder. Melih, hastanede yaşam mücadelesi vermektedir. Melek, koğuştakilerin haksızlıklarına karşı direnmeye çalışırken, hiç beklemediği hayati bir tehlikenin içine sürüklenir. Melih ve Melek hayata tutunmayı başarabilecekler midir?

Yoksul – 20:00

Büyük bir işhanında çaycı olarak çalışan Yoksul  tecrübeli, saf ve iyi niyetli bir adamdır. Çay ocağının sahibi Süleyman onun iyi niyetinden her konuda yararlanmaktadır. Aynı işhanında tekstil atölyesinde çalışan aşık olduğu kız da Yoksul’un temiz duygularıyla oynamakta ve ondan ödenmeyen borçlar almaktadır. Bir gün bir işyeri sahibi olan Kerim Bey Yoksul’a nasıl davranması gerektiği hakkında öğütler verir. Yoksul’un yaşadığı bu olaylar çok sıradan gözükse de aslında tüm rolleri değiştirecek bir güce sahiptir.
 

Sevimli Hırsız – 22:00

Başrollerinde Kemal Sunal ve Nil Ünal’ın rol aldığı, zengin bir ailenin çocuğu iken sevdiği kızı elde etmek için hırsız numarası yapan bir gencin başına gelenlerin anlatıldığı eğlenceli bir yapım.
 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • saygilar 9 yıl önce Şikayet Et
    sayin ferudun kunak sizi cok severek izliorum insanlara cok faydali bir program sundugunuz icinde ayrica cok tesekkür ediyorum iyiki varsiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!