Mümin insanın özellikleri nelerdir?

Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı, Cuma Sohbetleri’nde Allah'ın ona itaat eden has kullarının özellikleri hakkında konuşulacak.

Mümin insanın özellikleri nelerdir?
Mümin insanın özellikleri nelerdir?
GİRİŞ 13.02.2015 09:15 GÜNCELLEME 20.02.2015 16:55

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Cuma Sohbetleri’nde bugün dini konularda bilinmeyenlere yer verilecek. Sevilen dizi Elif’te ise Kenan, Melek hakkındaki gerçeklerin peşine düşer. Kanal 7 akşam film kuşağında ilk olarak Rambo 3 ile macera dolu dakikalar yaşanırken hemen ardından Şaşkın Damat ile kahkaha yüklü bir film ekrana gelecek.
 
Cuma Sohbetleri  - 09:30

Muhsin Bay’ın sunduğu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı, Cuma Sohbetleri’nde bu hafta Allah'ın ona itaat eden has kullarının özellikleri hakkında konuşulacak.

 
Elif 18:50
 

Kenan, Melek’in karşısına çıkar ve tüm gerçekleri öğrenmek ister. Arzu, çiftlikte herkesin sevdiği  Melih'in zor duruma düşmek için çare arar. Hala gizliden gizliye Melek'i özleyen Kenan, Melek’in başına gelenlerin nedenini bulmaya çalışırken, Selim ve Zeynep büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

 
 Rambo 3 – 20:00

 “Tek dostu olan Albayını da kaybetmek üzereydi gerekeni yaptı.”

John Rambo bir uzakdoğu ülkesinde sürdürdüğü sıradan yaşamında huzuru bulmuştur. Ancak Albay Thurtman, onu bulup Afganistan’daki Rus işgaline karşı işbirliği ister. Askerliğe veda eden Rambo onları geri çevirir. Ancak Albay bir gece operasyonu sırasında Ruslara esir düşer. Rambo bunu öğrendiğinde tek seçeneği vardır: Sevdiği ve inandığı tek insan olan albayı kurtarmak. Son derece iyi korunan bir Rus kalesine Afgan mücahitlerinin de yardımıyla girecek ve Albayı esaretten kurtarmaya çalışacaktır.
 

Şaşkın Damat  -  22:00

 
Abdi, Amca Bey’in köşkünde bahçıvanlık yapan saf, delikanlı yürekli, yalnız biridir. Amca Bey’in en çok sevdiği yeğeni Serpil her hafta köşke gelip amcasından para koparmakta ve partilerde tüketmektedir. Bir gün Amca Bey Serpil’i yine çılgın bir partide dağıtmış bulunca, onu namuslu biriyle evlendirmeye karar verir. Damat ise bahçıvan Abdi olacaktır.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı