Diyabet hakkında merak edilenler

Sağlıklı bilginin en doğru adresi Dr. Feridun Kunak Show bugün de dopdolu konularıyla izleyicisiyle buluşuyor.

Diyabet hakkında merak edilenler
Diyabet hakkında merak edilenler
GİRİŞ 18.02.2015 10:02 GÜNCELLEME 25.02.2015 12:58

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün diyabet hakkında bilgi verilecek. Elif’te ise Melih, Kenan’ın Melek’e ulaşması için yardım edecek. Kanal 7 film kuşağında ise ilk olarak Yedi Bela Hüsnü, ardından ise Barbar Conan ile izleyicilere keyifli dakikalar yaşatılacak.

 
Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

 
Sağlıklı bilginin en doğru adresi Dr. Feridun Kunak Show bugün de dopdolu konularıyla izleyicisiyle buluşuyor. Programda bugün diyabet hastalığı ele alınacak.
 

Elif – 18:50

 
Erkut, Veysel ve Selim’i bir arada görünce çok sinirlenmiştir. Murat, Erkut’u teselli etmeye çalışır. Melih, Kenan’ın Veysel’le yüzleştiğini bilmektedir ve amacına ulaşması için ona yardım eder. Arzu tesadüfen öğrendiği bilgi karşısında, kendi akıbeti için korkmaya başlar. Bunun sonucunda bir plan yapar ama kötü bir sürprizle karşılaşacaktır.
 

Yedi Bela Hüsnü – 20:00

 
Mahallenin iyi yürekli, saf delikanlısı Hüsnü, aynı mahallenin en güzel kızı Hüsniye’ye deliler gibi aşıktır. Hüsniye’nin ilgisini çekmek için olmadık numaralar deneyen Hüsnü en sonunda kabadayılığa özenecektir. Artık “Yedi Bela Hüsnü” namıyla meşhur bir kabadayı olan genç adam peşine düşen kiralık katiller yüzünden bir hayli ter dökecektir.
 

Barbar Conan - 22:00

 
Conan, babasının ölümünden ve köyü Cimmerian’ın katledilmesinden sorumlu olan savaş lordunu öldürmek için yolculuğa çıkarken, savaş lordu Khalar Zym da Tamara isimli kadını bulmak için yolculuğa çıkmıştır. Conan, Tamara’yı kaçırıp onu yem olarak kullanmaya başlayınca peşine bir ordu düşer, bu süreçte çeşitli yaratıklarla da savaşmak zorunda kalır.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak