Orhan Miroğlu: Susun biraz! Çok ayıp ediyorsunuz!

Orhan Miroğlu, katıldığı tv programında sokak hareketlerinin başarılı olmaması halinde, darbeyi işaret eden sözlere sert çıktı.

GİRİŞ 25.02.2015 09:55 GÜNCELLEME 25.02.2015 09:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Meclis'te görüşmeleri devam eden "İç Güvenlik Yasa Tasarısı" tartışmaları CNN Türk ekranlarını da karıştırdı. Avukat Can Atalay'ın darbeyi ve sokağı işaret eden sözlerine sinirlenen Star gazetesi yazarı Orhan Miroğlu, HDP'nin 6-7 Ekim olaylarına sahip çıkmadığını, eylemlerin bir kaç gün daha devam etmesi halinde ise ülkede iç savaş çıkabileceğini, iddia etti. Miroğlu, konuşurken sözünün kesilmesine ise sert çıktı. 

"İÇ SAVAŞ ÇIKACAKTI"

Gezi Parkı olayları ve 17-25 Aralık operasyonlarında hükümeti devirme hesaplarının yapıldığını; ancak başarılı olunamadığını söyleyen Miroğlu, Nevruz ile ilgili eleştirilere de karşı çıktı. Hiçbir yasal düzenleme sivil iradenin önüne set çekemez diye konuşan Miroğlu, 6-7 Ekim olaylarına ise HDP'nin sahip çıkmadığını belirtti. Miroğlu, olayların bir kaç gün daha devam etmesi halinde ise ülkede iç savaşın çıkabileceğini söyledi.

Miroğlu bu açıklamaları, CNN TÜRK'te "Ne Oluyor?" programında Şirin Payzın'a yaptı. 

YORUMLAR 15
  • selahaddin KOTKU 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞİRİN sen böyle nazik miydin parçalar atardın sen hayırdır ya
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    bu can atalay denen adam gezide tüm eylemlerde vardı bunlar terör estirenlerin avukatlığını yapıyorlar.
    Cevapla
  • galip 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar haklı sen boş bırakırsan sokaklar eşkiyaya kalıyor. % 20 sokakları işgal ediyor %80 evden çıkmıyor pusuyor.Bir de sen çık sokağa bakalım böyle rahat olabileceklermi.Meydan boş istedikleri gibi at oynatıyorlar
    Cevapla
  • irfan 9 yıl önce Şikayet Et
    bu gazeteci ve tv proramcilari gelsin avrupada böyle konussun bi görelim bunlar cahil grici chp+mhp+digerleri ya poje anlat oy al yok ya epeden inmeye lismis artik o Zaman gecmis Zaman da kaldi bu yeni hayata alisacaksiniz rekabet hizmet sonra oy ve ikdidar bunlaryoksa avcunu yala
    Cevapla
  • mutlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın orhan miroğlunu ayakta alkışlıyorum..en cesur kürt aydınlarından biri olduğunu göstermiştir..şirinin payzınına gelince..ikiçift lafım var..annesi bulgar muhaciri..babası kırım muhaciri..yani anlayacağınız..kendilerini sürgün eden devletlerin zulmünden ülkemin kolkanat gerdiği..anne babanın çocuğunun devletine bu kadar düşman olması kabul edilebilir bir durum değildir..kınıyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti