Bacak ağrılarının nedenleri

Dr. Feridun Kunak bugün bacak ağrıları ve bu ağrıların altında yatan nedenler hakkında bilgi verilecek.

Bacak ağrılarının nedenleri
Bacak ağrılarının nedenleri
GİRİŞ 18.02.2015 10:23 GÜNCELLEME 26.02.2015 11:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün bacak ağrıları ve varis hastalığı ele alınacak. Elif’te ise Selim yeğenini korumak için tehlikeye atılacak. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam ilk olarak Ejder Kapısındaki Uçan Kılıçlar ekrana gelecek. Ardından ise Sahte Kabadayı izleyenlere kahkaha dolu dakikalar yaşatacak.
 

Dr. Feridun Kunak Show – 09:45

Anlaşılmayan tıbbi terimler kullanmadan izleyicilerini bilgilendiren Dr. Feridun Kunak bugün bacak ağrıları ve bu ağrıların altında yatan nedenler hakkında bilgi verilecek. Bacak hastalıklarının başında gelen varis ile ilgili bilinmesi gerekenler, varis oluşumunun nedenleri, varis tedavisinde kullanılan çorabı giymenin püf noktaları canlı yayında izleyiciye aktarılacak.

Elif – 18:50

 
Erkut ve Arzu karşı karşıyadır. Arzu hiç beklemediği bir durumun içinde kalmıştır. Erkut’un kendisi için bir tehlike unsuru olduğunu anlar. Melek’in hapishanede başına gelen talihsiz kaza sonrası, Melih kardeşini korumak için bazı yollar arar. Selim, çok sevdiği yeğenini korumak isterken nasıl bir durumun ortasında kalacaktır?
 
Ejder Kapısındaki Uçan Kılıçlar – 20:00

 
Hikaye, hancı Jade’in ortadan kaybolmasıyla birlikte ünlü Ejder Hanının yakılmasından 3 yıl sonrasında başlıyor. Gündüz hancı, gece hazine avcıları olan yeni bir çete tarafından ele geçirilmiş olan hanın çölün altına gömülü kayıp bir şehrin üstüne inşa edildiği ve bu şehrin hazinelerinin sadece 60 yılda bir meydana gelen dev bir fırtına ile ortaya çıkacağına dair söylentiler vardır. Çete bu hanı kayıp hazineye açılan kapı olarak kullanır.
 

Sahte Kabadayı – 22:30

 
Mafya babasının oğlu olan Kemal, babasından habersiz tren garlarında pişmaniye satmaktadır. Saf ve gözü fazla açık olmayan Kemal aynı zamanda önüne gelen herkese kafa tutmaktadır. Babasının bir iş görüşmesi sırasında Muhtar isimli adamı tarafından öldürülmesi üzerine babanın mirası bölünür. Babanın sağ kolu olan Avukat babanın oğlu Kemal’e ulaşarak durumu anlatır. Avukat sayesinde babasının mirasını geri almak için İstanbul’un en namlı kabadayılarının mekanını tek tek ziyaret eder ve babanın oğlu Kemal niye nam salmaya başlar. Muhtar'ın babasının öldürdüğünden habersiz yanında gezdirir. Muhtar her seferinde onu tuzağa düşürmek için planlar kurmaya başlar ama babanın oğlu kemal saflığı şapşallığı yüzünden her zaman planlarından kurtulmayı başarır ve olaylar gelişir.
 

YORUMLAR 1
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    süper haber ! bravo ! 10 numara icerik.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!