Bel fıtığına bitkisel çözümler

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün genellikle sabahları ortaya çıkan bel ağrılarının altında yatan nedenler hakkında bilgi verilecek.

Bel fıtığına bitkisel çözümler
Bel fıtığına bitkisel çözümler
GİRİŞ 20.02.2015 09:39 GÜNCELLEME 27.02.2015 12:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrılarıyla ilgili yaşanan sorunlara çözüm aranacak. Elif’te ise Arzu ve Selim’in yüzleşmesi diziye damgasını vuracak. Kanal 7 film kuşağında bu akşam ilk olarak Bekçiler Kralı ile kahkaha dolu anlar yaşanacak. Ardından ise Watchmen ile fantastik bir yolculuğa çıkılacak.
 

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

İzleyicilerinin sağlığını yakından takip eden Dr. Feridun Kunak Show’da bugün genellikle sabahları ortaya çıkan bel ağrılarının altında yatan nedenler hakkında bilgi verilecek.

Elif – 18:50
 

Elif’in söylediği cümlelere, Arzu ve Selim aynı anda şahit olmuşlardır. İkisinin de bildiği ama içlerinde sakladıkları gerçekler, yüz üstüne çıkar. Selim ve Arzu büyük bir hesaplaşma içine girerler. Melih, Veysel’in peşine düşer. Kenan, Ayşe’nin ölümünün gizemli tarafını çözmeye çalışırken, Arzu bazı planlar yapar. Arzu, Selim hakkında şok olacağı hangi durumla karşılaşacaktır?
 

Bekçiler Kralı – 20:00

 
Toplumsal bir soruna eğilen konusuyla güldürürken düşündürmeyi başarabilen bir Kemal Sunal klasiği: BEKÇİLER KRALI. Emniyet Müdürlüğünün açtığı bekçilik kursunu başarıyla bitiren adaylardan Şaban’ın ilk görev yeri Zeytinburnu’dur. Büyük bir isim benzerliği yeni görev mahallinde İçişleri bakanının yeğeni sanılmasına yol açar. İlk günden itibaren halkın çıkarlarını savunmaya, halkı sömüren esnaf, fabrikatör, yönetici ve diğer görevlilerle mücadeleye başlar. Dürüstlüğü ve kanunu her şeyin üzerinde tutan Şaban hakkındaki tüm şikayetler bakanın yeğeni sanıldığı için etkisiz kalır. Zaman zaman yetkilerini aşan müdahaleler yapıp adeta ilçenin kralı olan Şaban hayatının bu dönemine bir de aşk hikayesi sığdıracaktır.
 

Watchmen – 22:00

 
Süper kahramanların varolduğu 1985 yılı alternatif evreninde Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyetler Birliği arasındaki gerilim tepe noktasına çıkmıştır. Komedyen lakaplı süper kahramanın öldürülmesi olayını soruşturan Rorschach, kahramanları gözden düşürmek ve öldürmek için düzenlenen dehşetengiz komployu gün ışığına çıkarır. Arkadaşlarının geçmişiyle ilgili geniş kapsamlı komplonun tarihin akışını değiştirecek boyutta olduğunu keşfedecektir.
 

YORUMLAR 1
  • Arif Baş 9 yıl önce Şikayet Et
    Feridun beyin programı çok güzel Ancak; çok ilaç tarifi sayısı arttığı için bir anlaşılmıyor. Bir de zaten KANAL 7 nin Dakika başı reklam hastalığı Programın tadını kaçırır oldu.Eğer reklam hastaları varsa inanın Kanal 7 tam yeri izleyiciye hiç saygıları kalmadı ELİF dizisini izlemek istiyoruz. Ancak konuşmalardan çok aşırı Müzik sesinde izleyemiyoruz. Gerçi bu gibi şikayetleri dikkate bile almayacaklarından eminim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!