İkbal Melek'i himayesi altına alıyor

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te Melek, hapishanede Melih sayesinde İkbal’in koruması altına girince, onunla uğraşanlar zor durumda kalır.

İkbal Melek'i himayesi altına alıyor
İkbal Melek'i himayesi altına alıyor
GİRİŞ 23.02.2015 13:04 GÜNCELLEME 28.02.2015 11:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te Melek, hapishanede kendisine bir destek bulur. Kanal 7 film kuşağında bu akşam ilk olarak Smokin ile heyecan dolu bir yolculuğa çıkılacak. Ardından ise Gol Kralı ile kahkaha tufanı yaşanacak.

Elif – 18:50

Arzu, Selim ve Zeynep’i bir arada görünce şok olur. Melih, kardeşini o dayanılmaz yerden kurtarmak için çalışmalarına devam eder. Melek, hapishanede Melih sayesinde İkbal’in koruması altına girince, onunla uğraşanlar zor durumda kalır. Arzu, Erkut hakkında önemli bir bilgiye ulaşır. Arzu bundan sonra nasıl bir yol izleyecektir?

Smokin – 20:00

Taksi şoförlüğünden özel şöförlüğe geçen Jimmy Tong (Jackie Chan), playboy milyoner Clark Devlin’in (Jason Isaacs) emrinde çalışırken tek bir kural olduğunu öğrenir: Devlin’in kıymetli smokinine asla dokunma! Fakat Devlin “kaza” ile meydana gelen bir patlama sonucunda yaralanıp hastaneye kaldırılınca smokini Jimmy giyer ve kısa sürede bu sıradışı giysinin olağanüstü özelliklere sahip olduğunu keşfeder. Jimmy o andan itibaren en az kendisi kadar deneyimsiz ortağıyla (Jennifer Love Hewitt) ile birlikte casusların tehlikeli dünyasına giriş yapar.
 

Gol Kralı – 22:00

Osman F. Seden, Memduh Ün, Kartal Tibet, Bülent Oran tarafından Aziz Nesin'in aynı isimli romanından uyarlanan çok başarılı bir kara mizah örneği. Futbol tartışmalarının alevlendiği bugünlerde şampiyonluğa oynayan iki takım Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da içinde olduğu komik ve bir o kadar da dramatik bir hikaye. Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe ağlarına yarım düzine gol gönderen Kemal Sunal’ı izlemek isteyenler ekran başına. Sait Sarıoğlu aradığı aşkı bir gün sokakta gezerken bulur. Futbol meraklısı Sevim Ferferik’e ilk görüşte aşık olur. Sevim ve ailesi de zengin ve eğlenceli bir koca adayı buldukları için çok mutludur. Nişanlanan aşıkların arasına futbol topu girer. Sevim’in futbol aşkı Sait’in de futbolla ilgilenmesine neden olur. Nişanlısının kendisine bağlanması için futbola merak salan Sait onun gözüne girmek için başarılı bir futbolcu olmaya karar verir. Ancak Sevim’in onunla dalga geçmesi hırsını daha da artırır. Gözlerindeki ileri derecedeki bozukluğa rağmen futbolcu olmayı kafasına koyar.

 

YORUMLAR 1
  • no name 9 yıl önce Şikayet Et
    gol kralı izlenir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı