Selim ve Zeynep'in arası açılıyor

Elif’te bu akşam Selim, Zeynep’le birlikte bir yol alabilmek için hayaller kurarken, iki kötü kalp onlar için akıl almaz planlar yapacaktır.

Selim ve Zeynep'in arası açılıyor
Selim ve Zeynep'in arası açılıyor
GİRİŞ 23.02.2015 15:28 GÜNCELLEME 03.03.2015 10:23

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam Selim’den kurtulmak için harekete geçen Arzu, kendi kazdığı kuyuya düşecek. Kanal 7 sinema kuşağında ise ilk olarak Hanzo, ardından ise Zırh ve Kılıç filmleriyle keyifli bir akşam yaşanacak.
 

Elif – 19:45

 
Arzu, Erkut’la ortak bir yol çizmeye karar verir. Kenan, Melek’in hapishanede olduğunu öğrendiği günden beri huzursuzdur. Bunun sebebini öğrenmeden bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Arzu’nun kötülüğe çalışan kafası, bu kez onu kendi kazdığı kuyuya düşürür. Selim, Zeynep’le birlikte bir yol alabilmek için hayaller kurarken, iki kötü kalp onlar için akıl almaz planlar yapacaktır.
 

Hanzo – 20:45

 
Bebekken kaybolan ve vahşi ormanda ayılar tarafından büyütülüp, onlar gibi davranan Hanzo (Kemal Sunal) bir gün kazı için köye gelen bir grup tarafından yakalanır. Şehre getirilen Hanzo, doktorlarca gözetim altında incelenmeye başlanır. İnsanlıktan tamamen uzak ve her davranışı bir hayvan gibi olan Hanzo, doktorların da yardımıyla normale döndürülmeye çalışılır. Ancak bu sefer de ortaya acayip bir kişilik çıkar, üstelik bu kişilik kendisiyle yakından ilgilenen bayan doktoruna aşık olmasıyla işler iyice zıvanadan çıkar.
 

Zırh ve Kılıç – 22:30

 
Büyük dövüş ustası, aksiyon filmlerin bir numaralı ismi Jackie Chan’ın hem yönetip hem de oynadığı macera dolu bir film geliyor ekrana; Zırh ve Kılıç...   Jackie ve Laura aynı rock grubunda şarkı söyleyen iki sevgilidir. Bir süre sonra yolları ayrılır ve Jackie paralı asker olur. Antika değeri olan tanrının beş zırhını toplamaya çalışan bir grup Jackie’yi kullanmak için harekete geçer. Parçalardan biri olan tanrının kılıcını bir Afrika kabilesinden alan Jackie’yi diğer parçaları çalmaya zorlarlar. Bunun için ünlü bir modacı olan Laura’yı kaçırırlar. Jackie eski aşkının hayatı için beş zırhı onlara getirmeyi kabul eder. Kılıç ve zırh sayesinde insanoğlu yüzyıllar önce şeytani güçlere karşı zafer kazanmıştır. Şimdi onlar yok edilirse dünya yeniden terör ve şeytanların hükmü altına girecektir.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı