Emsal Teyze kendini riske atmadı

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Emsal Tekin, üniversitelilere taş çıkartan bir performansıyla 60 bin liralık soruyu gördü.

GİRİŞ 03.03.2015 01:50 GÜNCELLEME 03.03.2015 01:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ATV'de yayınlanan ve tiyatro sanatçısı Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programında, Kayseri Develi'den katılan Emsal Tekin yarıştı.

Geçen hafta sorulara verdiği hızlı yanıtlarla dikkat çeken Emsal Teyze, 30 bin lira kazandığı yarışmada, 60 bin liralık soruyu bilemeyeceğini düşünerek kendini riske etmedi ve çekildi.

YORUMLAR 7
  • Komşu 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Güya saflığına doğallığına vurgu yapmak adına başörtüsü çıkartılıp yemeni sarmışlar başına, lakin onu bir o kadar itici gösterecek, sahte ve yapmacık süsleme, allama pullama işine girişmişler. Hadi o kadıncağız içinde sadece beğenilmek, takdir edilmek güdüsü ile buna onay verdi, siz "sayın" program yapımcıları, sizler ne hakla ona bu sahtekarlığı reva gördünüz? Siz hangi izleyici kitlesine sesleniyorsunuz? Bu yaptığınız sadece o kadına değil, izleyiciye de bir hakarettir.
    Cevapla
  • Lovdari 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp değil mi kadına makyaj yaptınız? Bu ne rezalat!. Zıkkım olsun öyle para. Bırakın kadınları, erkeklere bile makyaj yapıyorlar.
    Cevapla
  • Bu ne makyaj? 9 yıl önce Şikayet Et
    Teyzeyi oyuncağa çevirmişler. Geçen hafta ne kadar saf temiz neşeli anadolu kadını vardı ekranlarda... kimyasallarınızla ne hale çevirmişsiniz garibanı.
    Cevapla
  • İsimsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    yapimclar reyting yapmak icin bunteyzeyi cikarmis olabilir mi ? Normalde herhangi Birisi de bu odule ulasabilirdi. Bu. Tek degisen her sitede bu teyzenin haberinin olmasi
    Cevapla
  • Katılıyorum. 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar reyting kokan hareketler.
    Cevapla
  • Ben Kendim 9 yıl önce Şikayet Et
    İkici programda makyaj, üçüncüde ne değişimler olurdu kim bilir... İnsanoğlu yozlaşmaya pek meğillidir. Belki de bu yüzdendir hayatında hiçbir şey görmemiş cahil insanlara bu denli sempati duymamız. Hem okumuş adama da sebepsiz kin tutar bizim millet. Adının başında prof filan olmaya görsün, ne yapsa kusur bulur artık o kişiye. Ama Anadolu'nun bağrından çıkmış zırnana cahil pek makbuldür. Bu telakki bir toplumu ancak gavur karşısında sahte kabadayılıkla kendini avutup, içten içe boyun eğmeye görütür.
    Cevapla
  • yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    cahil diye vurrgu yapmak doğrumu sence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma