Kabızlık için doğal sağlık reçeteleri

Ekranların ilgiyle izlenen sağlık programı Feridun Kunak Show’da bugün başlıca sindirim problemlerinden olan kabızlık konusu ele alınacak.

Kabızlık için doğal sağlık reçeteleri
Kabızlık için doğal sağlık reçeteleri
GİRİŞ 26.02.2015 09:34 GÜNCELLEME 04.03.2015 10:58

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün kabızlık sorununa çözüm aranacak. Elif’te ise Selim ve Zeynep hayatlarını birleştirmek üzereyken önlerine çıkan engelle mücadele etmeye çalışırlar. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam ilk olarak Atla Gel Şaban, ardından ise Kondor operasyonu ile keyifli anlar yaşanacak.
 

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Ekranların ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün başlıca sindirim problemlerinden olan kabızlık konusu ele alınacak.

Elif – 19:45

 
Selim, Zeynep’e olan aşkını ilan edebilmek için bir sürpriz hazırlığındadır. Melih, kardeşine kavuşacağı günleri hayal ederken, ona bu kumpası kuranların peşini bırakmaz. Arzu, Selim’in Elif hakkındaki büyük sırrı bildiğini, öğrendiği günden beri çok huzursuzdur. Bunun için Erkut’la hain bir plan yapar. Selim ve Zeynep, aşkla dolu bir hayat kurmaya çalışırken, sonsuza dek ayrılacaklar mıdır?
 

Atla Gel Şaban – 20:45

 
Niyazi her dar gelirli vatandaş gibi kıt kanaat geçinen, esnafla köşe kapmaca oynayan saf, iyi bir adamdır. Bir şirkette metin yazarı olarak çalışmaktadır. Bir yandan patronunun baskısı, diğer yandan kaynana zırıltısı, karısının ve çocuklarının bitmeyen istekleri yüzünden ne yapacağını şaşırır. Ama Niyazi’nin kendisinin bile farkında olmadığı müthiş bir yeteneği vardır. At yarışlarında 6’lıyı tam isabet tutturmaktadır. Mahalleli çılgınlar gibi at yarışı oynamaktadır. Ancak Niyazi 6’lıyı tutturduğu halde kuponları yatırmadığı için bir türlü para kazanamaz. Bu yeteneğini öğrenen yarış mafyası ona tahmin yaptırıp köşeyi dönmek için Niyazi’yi kaçırır. Ama Niyazi’ye ilham gelmesi için çok özel koşulların hazırlanması gerekmektedir.

 
Kondor Operasyonu- 22:30

 
II.Dünya Savaşı sonlarında Alman ordusundan bazı subaylar sahra çölüne bir miktar altın gömerler. Altınların yerini bilen askerlerin ölmesiyle birlikte hazinenin yeri sır olarak kalır. BM altınları bulmak için Hong-Konglu ajan Jackie’yi görevlendirir. Diğer ülkelerin altını sahiplenmemeleri için operasyon çok gizli tutulmaktadır. Jackie ve yanında yer alan üç kadını büyük bir macera beklemektedir. İlginç dövüş koreografisiyle Jackie Chan tarzı hoş bir aksiyon-komedi.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!