Anne adayları için sağlık önerileri

Dr. Feridun Kunak bugün anne olmak için gün sayan kadınlara sağlıklı bir gebelikte dikkat edilmesi gerekenleri anlatacak.

Anne adayları için sağlık önerileri
Anne adayları için sağlık önerileri
GİRİŞ 26.02.2015 09:33 GÜNCELLEME 04.03.2015 17:28

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün anne adayları için özel bir program ekrana taşınacak. Elif’te ise Selim, Arzu’nun oyunuyla hayati bir tehlikeyle karşılaşır. Kanal 7 sinema kuşağında ise ilk olarak Koltuk Belası ile eğlenceli dakikalar yaşanacak. Hemen ardından ise Tai Chi Zero ile farklı bir maceranın kapıları aralanacak.

 
Dr. Feridun Kunak Show – 09:45

 
Anlaşılmayan tıbbi terimler kullanmadan izleyicilerini bilgilendiren Dr. Feridun Kunak bugün anne olmak için gün sayan kadınlara sağlıklı bir gebelikte dikkat edilmesi gerekenleri anlatacak.
 

Elif – 19:45

 
Arzu, Erkut’u kullanarak Selim’den kurtulmak istemiştir. Selim, Zeynep’le birlikte yeni bir hayata adım atmak için çıktığı yolda tehlikeli bir oyunun içinde kalmıştır. Erkut, bütün bu olanlardan sonra vicdanıyla baş başa kalır. Selim, arkasında bıraktığı gözü yaşlı Zeynep’i hayatlarını birleştirmek için aldığı bir çift yüzükle baş başa bırakır.
 

Koltuk Belası – 20:45

 
Kemal Sunal’ın son yıllarda rol aldığı ibret veren hikayesi ile ilgi çeken bir yapım… Koltuk Belası’nda imar müdürlüğünde çalışan saf bir adamın rakiplerini ağır bir yenilgiye uğratarak seçimleri kazanmasının ardından yaşadığı trajikomik olaylar anlatılıyor.  Güldürürken düşündüren filmde Zühtü Kaya, kendisini seçtiren çevrelerden yakasını bir türlü kurtaramaz.

 
Tai Chi Zero – 22:30

 
Klasik ve modernin harmanlanarak eğlenceli bir dövüş sanatları filmine dönüştüğü yapım, Lu Chan (Yuan Xiaochao) adındaki gizli kahramanı konu alıyor. Herkesin Tai Chi kullanarak Kung-fu ustası olduğu Chen adındaki köye gelen Lu Chan, köylülerden kung-fu dersi almak ister ancak her seferinde reddedilir. Birçok kişiyi yenerek yeteneğini kanıtlaması gereken genç adam, çocuklara bile yenilir. Diğer yandan köylülere düşman olan bir adam, icat etmiş olduğu dev bir Steampunk robotu ile köye saldırır. Gizli güçlerini keşfeden Lu Chan'den başka kimse bu robotu durduramayacaktır.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu