Kalça çıkığında erken tanının önemi

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün genellikle kız çocuklarında görülen kalça çıkığı hakkında merak edilenlere yer verilecek.

Kalça çıkığında erken tanının önemi
Kalça çıkığında erken tanının önemi
GİRİŞ 04.03.2015 09:36 GÜNCELLEME 12.03.2015 10:06

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün kalça çıkığı üzerine bilinmesi gerekenler ekrana taşınacak. Elif’te ise duruşma günü gelen Melek kızına kavuşma hayalleri kuruyor. Kanal 7 akşam filmlerinde ilk olarak Kolpaçino, hemen ardından ise Şabaniye ile kahkaha dolu dakikalar yaşanacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

İzleyicilerinin sağlığını düşünen program Dr. Feridun Kunak Show’da bugün genellikle kız çocuklarında görülen kalça çıkığı hakkında merak edilenlere yer verilecek.

Elif – 19:45

 
Melek suçsuz yere aylarca yattığı hapishaneden çıkıp, yavrusuna kavuşma hayalleri kurarken, Melih,  kardeşini kurtarmak için elinden geleni yapmıştır. Mahkemeye gelen sürpriz isim, Melek için umut ışığı olur.  Selim ve Zeynep’in olduğu gibi Kenan’ın da aklı Melek’tedir. Arzu, Selim’e kurduğu çirkin kumpasın ortaya çıkmaması için çabalamaktadır. Melih, hiç beklemediği bir anda bir sürprizle karşılaşacaktır.
 

Kolpaçino – 20:45

 
Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, temposu ve kurgusuyla şaşırtıcı bir hikaye.
 

Şabaniye - 22:45

 
Kan davasından kaçıp, sonunda kaçtığı şehir İstanbul’da çareyi kadın giysileriyle şarkıcı olarak sahneye çıkmakta bulan Şaban’ın kimi zaman güldüren kimi zamanda düşündüren filmi
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri