Ayak sağlığı için bitkisel kürler

Ekranların sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün, ayaklar ile ilgili önemli bilgiler verilecek.

Ayak sağlığı için bitkisel kürler
Ayak sağlığı için bitkisel kürler
GİRİŞ 05.03.2015 09:34 GÜNCELLEME 13.03.2015 12:13

Kanal 7 ekranlarında bugün Dr. Feridun Kunak Show ile ayak sağlığı hakkında önemli bilgiler izleyiciye aktarılacak. Elif’te ise Melek, özgürlüğüne kavuşacak. Kanal 7 akşam kuşağında Zeytinyağlı Yiyemem Aman  adlı TV filmi izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşatacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Ekranların sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün, ayaklar ile ilgili önemli bilgiler verilecek. Programda ayrıca ayaklardaki sinirleri uyarmaya dayanan refleksoloji yönteminin hastalıklar üzerindeki etkisi üzerine bilinmesi gerekenler ekrana taşınacak.

Elif – 19:45

 
Melek’in hapishaneden kurtulup evine gelmesi, Melih’i çok sevindirmiştir. Melek ise özgürlüğüne kavuşmanın verdiği sevinci yaşarken kızını göreceği anın hayalini kurmaktadır. Arzu ise yenilginin verdiği sinirle Elif’e hayatı zorlaştırmaya başlar. Arzu’nun Selim’i öldürme teşebbüsünde bulunmasının ardındaki soru işaretlerini sonlandıracak bazı deliller ortaya çıkar. Selim, bu delillere ulaşacak mı?

 
Zeytinyağlı Yiyemem Aman  - 20:45

 
Bursa yöresine ait  ‘‘Zeytinyağlı Yiyemem Aman’’ adlı türkünün eğlenceli ve duygu yüklü hikâyesi bu akşam Kanal 7’de ekrana gelecek. Emine, zengin ve tok gözlü bir ağanın kızıdır. Ağa, bir erkek evlada sahip olmadığı gibi karısını da genç yaşta kaybetmiştir. Kızı Emine’yi, öksüzlük hissetmesin diye de fazla el bebek gül bebek büyütmüştür. Fakat Emine büyüdükçe iyice ele avuca sığmaz, burnu havada ve kimseleri beğenmez biri olur. Eve gelen görücüleri kovmaktan beter edip, babasını misafirlerinin yanında rezil eder. Hüseyin Ağa, kızına şart koşar; ya kızının karşısına kendi istediği birini çıkaracak, ya da Ağa onu münasip gördüğü biriyle evlendirecektir. Emine de zaten ne zamandır sevdalı olduğu Murat’ın onu istemesini beklemektedir. Ama Murat, evlenmeyi düşünmemekte, bütün gün serseri serseri gezip, gününü gün etmektedir. Bir yandan da Emine’nin parasını yemenin peşindedir. Murat evlilik sözü vererek, Emine’nin bileziklerini alıp, kasabadan kaybolunca, Emine bir başına çaresiz kalır. Babasına bir damat adayı çıkarmak zorundadır. Aklına bir hinlik gelir. Babasının yanında çiftliğe çalışmaya gelen yiğit ve namuslu bir delikanlı olan Mustafa’nın aklını çelip, onu istemeye gelmesini söyler.  Mustafa ise çoktan gönlünü düşürmüştür bu ağa kızına. Emine ise başka hesaplar peşindedir. Emine, Mustafa ve Murat arasında geçen aşk sarmalı beklenmeyen durumlarla sonuçlanacaktır.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?