TIP öğrencisi bilgisizliğiyle şaşırttı

Kim Milyoner Olmak İster'de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisi ilk soruda iki joker hakkını da kullanınca sosyal medyanın diline düştü.

GİRİŞ 13.03.2015 07:44 GÜNCELLEME 13.03.2015 08:23
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi olan yarışmacının ilk soruda iki joker hakkını da kullanması şaşırttı.

Yönetmenliğini Tiyatro ve sinema oyuncusu Selçuk Yöntem'in yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına doktor adayı genç damgasını vurdu.

İLK SORUDA İKİ JOKER BİRDEN KULLANDI

"Çocuklar için alınan, kız çocuklarının kırmızısını tercih ettiği ayakkabılar hangi ismle anılır?" soru için önce seyirciye sorma joker hakkını kullanan ardından emin olamayıp yarıyarıya joker hakkını kullanan yarışmacı sosyal medyanın diline düştü.

YORUMLAR 82
  • ahsen 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bilmemesi öğrencinin bilgisizliği değil yarışmanın kalitesizliğidir, böyle sorularlar bilgimi ölçülür? papuç kelimesini duymamış olması çok önemli bir eksiklik mi?
    Cevapla
  • MEHMEH 9 yıl önce Şikayet Et
    Millet kendini tatmin ediyor boyle haberlerle.Bak hayat üniversitesinde okusaydı bilirdi filan.Çocuk tıpı kazanmış bu herseyi bilecek demek değil yaa..
    Cevapla
  • yağız gökay 9 yıl önce Şikayet Et
    yarışma başladığından,yıllardan beri sadece 7 tıp öğrencisi ilk soruda zorlanmış yada elenmiş,diğer elenenler tıp ta okumayanlar...birde burdan bakın bakalım,sonrada yürüyün gidin...cahiller sizi kalkarsınız cerrahpaşaya girmiş öğrenciye laf edersiniz...tabii cerrahpaşa tıp ı biliyorsanız?
    Cevapla
  • Zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    Çapa tıpta okumak, hayat üniversitesinde okumaktan daha iyi demek değildir...
    Cevapla
  • yağız gökay 9 yıl önce Şikayet Et
    daha iyimi kötümü onu okuyana sor ama emin ol daha değerlidir..
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir soruda isterse üç joker kullanır, size ne? Diğer sorularda gayet iyi gitmiş... Bir ne de öğrencisi olursa olsun yani, ayakkabı satıcısı olsa tamam da TIP öğrencisi diye büyük harfle aşağılamanızın nedeni ne? Sağlığınız bozulduğunda o da sizi mi aşağılasın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi