Sen Olsan Ne Yapardın'da oyuncuya saldırı

TRT'nin hem ağlatan hem de düşündüren programı Sen Olsan Ne Yapardın'ın oyuncuları oynadıkları rol yüzünden feci dayak yiyordu.

GİRİŞ 16.03.2015 10:52 GÜNCELLEME 16.03.2015 12:01
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının "ibretlik" örnekler sunduğu programı Sen Olsan Ne Yapardın'da
bu hafta rol icabı kimsesiz iki çocuğun bir kafede oturmasına kızıp onları dışarı çıkarmaya çalışan oyuncu az kalsın feci bir dayak yiyordu.

Garson kılığına giren oyuncu, kurgulanan senaryo gereği iki kimsesiz çocuğu kafeye alıyor. Çocuklardan biri masanın üzerindeki bir cam eşyayı yanlışlıkla yere düşürüyor. Bunun üzerine yine ekipten işletmeci kılığına girmiş farklı bir oyuncu çocukların mekana neden alındığını sorguluyor ve garsona çocukları mekandan çıkarmasını söylüyor.

Bir oyunun parçası olduklarından habersiz oturan iki erkek ise bu diyalog karşısında kendilerini tutamayarak oyunculara saldırıyor.

Hızını alamayan şahıslar oyunculardan birine tekme sallarken, bu bir kamera şakası denmesine rağmen ellerindeki peçeteliği de oyunculara fırlatıyor.

Bunun üzerine gizlendiği yerden dışarı çıkan programın sunucu Ünlü oyuncu Altan Erkekli, oyunculara saldıran gençleri sakinleştirerek masaya oturtturup, yaptıklarının yanlış olduğunu aktarıyor.

Bu arada gençlerden birinin tekme attığı oyuncunun Tuncay Soysal olduğu öğrenildi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 31
  • Sadece tepki 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu saçma program neden TRT'de.İnsanları zorla zıvanadan mı çıkarmak istiyorlar anlamıyorum.Önceden izlediğim bir bölümde kasada parası yetişmeyen kadına yardım eden başka bir kadının sözde yardımını yaparken ki tavırlarını görünce içim acıdı.Resmen üç kuruşluk yardımı ile kadını ezdi.Bizde yardım aleni mi yapılır,sağ elle verilince sol elin bile haberi olmasın istenir,ama nerde o güzel ahlak.
    Cevapla
  • yiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    aslanım benim zulmün karşısında susan dilsiz şeytandır.doğunun insanı böyle işte.
    Cevapla
  • Analist 9 yıl önce Şikayet Et
    Aferin adamlara.. Cart curt yapmayın. Toplumsal değerlerimiz çiğnenirken böyle refleksler geliştiremediğimiz için yozlaşıyoruz zaten. Tebrik ediyorum tepkilerini.
    Cevapla
  • sorun sebebi net 9 yıl önce Şikayet Et
    böyle ahmakça programlar yapmıcaksın sosyal deney kılıfı altında insanlara kamera arkasından kıskıs gülüyorlar
    Cevapla
  • saçmalık 9 yıl önce Şikayet Et
    gençler çabuk parlamış ama TRT böyle ahmakça programları neden yapıyor... halkın parasıyla hem de...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor