Bir aile daha bu hafta 'Kâbe' hayaline kavuşuyor!

İkbal Gürpınar ve Emre Ermiş’in sunduğu Kâbe Yollarında, yıllarca Kâbe hasretiyle yanıp tutuşan izleyicilerine Kâbe’ye gitme imkânı sunuyor.

Bir aile daha bu hafta 'Kâbe' hayaline kavuşuyor!
Bir aile daha bu hafta 'Kâbe' hayaline kavuşuyor!
GİRİŞ 12.03.2015 13:42 GÜNCELLEME 20.03.2015 13:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kâbe Yollarında, bu hafta Mehmet- Havva Bahçıvan çiftini hayallerine kavuşturuyor.
 
Kâbe Yollarında, yıllar yılı Kâbe hasretiyle yanıp tutuşan gönülleri vuslata erdiriyor. İkbal Gürpınar ve eşi Emre Ermiş, Kâbe Yollarında ile Kâbe özlemini gidermek isteyenlere el uzatıyor.  Kâbe Yollarında bu hafta Mehmet- Havva Bahçıvan çiftini umreye götürüyor. İkbal Gürpınar ve Emre Ermiş’in eşlik edeceği çift, yıllardır süren Kâbe hasretlerini dindirecek. Duygusal dakikaların yaşanacağı Kâbe Yollarında, gözü yaşlı çiftin vuslatını bu hafta ekrana taşıyacak.
 
Umre aşkını gönlünde barındıran teyzeler, amcalar, henüz çok genç olduğu için umreye gidecek parası olmayan üniversiteliler, bedensel engelleri sebebiyle Kâbe yollarına düşemeyenler bu programla özlemlerini dindiriyor. Maddi durumu el vermeyen, ilginç yaşam öyküsüne sahip olan kimselerin Mekke ve Medine’ye götürüldüğü Kâbe Yollarında, kişilerin buralarda yaşadıkları duygu selini Kanal 7’de ekrana taşıyor.
 
Kâbe Yollarında her Perşembe 22:30’da Kanal 7'de ekrana geliyor.
 

YORUMLAR 2
  • m.akif 9 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl kabe proğramı ,poz'a bak !!
    Cevapla
  • bilemedim.. 9 yıl önce Şikayet Et
    Başkalarının hasreti üzerinden program yapmak / reklam yapmak ne kadar İslâmî.. O hasretin sevabıyla sabır mı? Yoksa bu reklam programına... bilemiyorum ,İlknur Hanım ve Emre bey iyi kimseler ve umuyorumki örnek bir müslüman ailedirler. Ama yine de ben bu verilen pozun bile ne kadar İslâmî olduğu üzerine kafa yormamız gerektiğini düşünüyorum ne olsa ben bir yobazım(!)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu