İdrar kaçırmayı önleyen özel egzersizler

Feridun Kunak Show’da bugün, toplum içerisinde utanmaya neden olan ve özellikle kadınlarda sıkça görülen idrar kaçırma konusu ele alınacak.

İdrar kaçırmayı önleyen özel egzersizler
İdrar kaçırmayı önleyen özel egzersizler
GİRİŞ 12.03.2015 09:30 GÜNCELLEME 20.03.2015 12:11

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün idrar kaçırma problemi ekrana taşınacak. Elif’te ise Melih, kardeşiyle kavuşmak isterken bambaşka bir sürprizle karşılaşacak. Kanal 7 film kuşağında Amentü ile duygusal bir yapım ekrana taşınacak. Kabe Yollarında ise bir çifti vuslata erdirecek.
 

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Ekranların sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün, toplum içerisinde utanmaya neden olan ve özellikle kadınlarda sıkça görülen idrar kaçırma konusu ele alınacak.

Elif – 19:45

 
Veysel, Arzu’yu zor durumda bırakacak olan görüntüleri Gonca’dan almak isterken, türlü tehlikelerle karşılaşır. Arzu, herkesten uzakta yaşadıklarını atlatmaya çalışırken, bir yandan da kendisine bunu yapanın kim olduğunu düşünür. Selim, Zeynep’e gelecekleriyle iligili hiç beklemediği bir teklifte bulunur.  Melih, çok şaşıracağı sürpriz bir durumla karşı karşıya kalır. Melih, bunca zaman hasret kaldığı kardeşine her şeyi açıklayacak mı?
 

Amentü – 20:45

Recep küçük yüreğiyle ‘Âmentü billâhi’ diyerek inanmıştı. Hayallerine engel olanlar çıksa da; onu gözetenin, koruyan birinin olduğunu kesin biliyordu. Babasına ve güzel bir hayata kavuşmanın özlemini çeken küçük Recep’in mücadelesi ‘‘Âmentü’’ ile Kanal 7’de olacak. Recep babasına verdiği sözü tutmuş, Âmentü duasını ezberlemiştir.  Âmentü’ye inandığı gibi Almanya’da çalışan babasının da bir gün döneceğine inanmaktadır. Yalnız, köyün ağası Mazhar, Recep’in babasının Almanya’da öldüğü söylentisini yayarak Recep’in annesi Halime’ye sahip olma niyetindedir. Halime ve Recep, yoksulluğa direndikleri gibi Mazhar Ağa’nın saldırılarına da karşı koyarlar. Recep’in okula başlama zamanı gelmiştir. Önlük, ayakkabı, çanta alacak paraları yoktur. Ele güne el açmamak için ana-oğul yoğurt yapıp kasaba pazarında satmaya karar verirler. Böylece ihtiyaçlarını alabileceklerdir. Kasaba pazarına yoğurtları sarsmadan, sulandırmadan, kaymağını bozmadan taşımaları gerekmektedir. Sulanmış yoğurt para etmemektedir. Ana oğul ellerinde yoğurt bakraçları yola çıkarlar. Mazhar Ağa yoğurtların pazara ulaşmaması için iki adamını ana oğulun peşine takar. Ne yapıp edip bu yoğurtları bozacaklardır… Küçük Recep Âmentü duasına inandığı gibi yoğurtları satıp okul önlüğüne kavuşacağına ve babasının bir gün döneceğine inanmaktadır…
 

Kâbe Yollarında – 22:30

 
Ekranların sevilen ismi İkbal Gürpınar ve Emre Ermiş’in sunumuyla ekrana gelen Kâbe Yollarında, yıllarca Kâbe hasretiyle yanıp tutuşan izleyicilerine Kâbe’ye gitme imkânı sunuyor. Kâbe Yollarında bu hafta Mehmet- Havva Bahçıvan çiftini hayallerine kavuşturuyor.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!