Cuma Sohbetleri'nde Çanakkale Ruhu

Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı, Cuma Sohbetleri’nde Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü ve Çanakkale ruhu konuşulacak.

Cuma Sohbetleri'nde Çanakkale Ruhu
Cuma Sohbetleri'nde Çanakkale Ruhu
GİRİŞ 11.03.2015 09:40 GÜNCELLEME 21.03.2015 11:16

Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Cuma Sohbetleri’nde bugün Çanakkale Zaferi’nin önemi konuşulacak. Elif’te ise Melih kardeşiyle kavuşmaya hazırlanırken Elif’in yeğeni olduğunu öğrenecek. Kanal 7 film kuşağında bu akşam Son Samuray’la macera dolu dakikalar yaşanacak.

Cuma Sohbetleri  - 09:30
 

Muhsin Bay’ın sunduğu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı, Cuma Sohbetleri’nde bugün Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü ve Çanakkale ruhu üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. 

Elif – 19:45

Selim, Kenan’la kendi hayatıyla ilgili çok önemli bir bilgiyi paylaşır. Zeynep, Selim’in teklifini düşünürken, Melek onun için endişelenir. Melih, Melek’e kardeşi olduğunu itiraf etmeye giderken, yeğeninin Elif olduğunu öğrenir. Melih bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini düşünür. Arzu,  kendisi için tehdit unsuru olan görüntülerin olduğu CD’yi bulmaya çalışırken, onu çıldırtacak olan, bir sürprizle karşılaşacaktır. 

Son Samuray – 20:45

1870'lerin Japonya'sında Amerikan ordusundan Yüzbaşı Nathan Algren, Japon İmparatorunun davetlisi olarak, ülkenin ilk modern ordusunu eğitmek üzere Tokyo'ya gelir. Algren, komuta ettiği japon ordusunun başında savaştığı Samuraylara esir düşer. Samurayların son lideri Katsumoto (Ken Watanabe) yeni düşmanlarının kim olduğunu ve ne olduğunu anlamak için onun öldürülmesine izin vermez ve onu yaşadıkları samuray köyüne götürür. Yüzbaşı Algren samuray kültürüyle tanışır ve çok etkilenir. Bir samuray savaşçısı gibi hareket etmeyi,kılıç kullanmayı öğrenince büyük bir kararın eşiğine gelir. İki taraf arasında kalmıştır ve onurunun doğru yolu göstermesini bekler.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı